Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ισως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ: Ισως πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια. Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους ώστε καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι, εάν πάψετε να υποκρίνεστε. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις. Πολλά για τα οποία μοχθούσατε παίρνουν τον δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε όσα σάς χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε και εσείς. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...