Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Επιμήκυνση πέους με «συνταγή» του ΕΟΠΥΥ

Η θαυματουργή επέμβαση θα πραγματοποιείται με πλήρη κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία

Αρκετούς… πόντους «αυτοπεποίθησης» σε μήκος και πάχος θα κερδίζουν από δω και στο εξής όσοι σκοπεύουν να υποβληθούν στη νέα τεχνική αυξητικής πέους με βλαστικά κύτταρα, η οποία γίνεται πιο προσιτή, καθώς ύστερα από κοινή υπουργική απόφαση η επέμβαση θα γίνεται από γιατρούς πιστοποιημένους στον ΕΟΠΥΥ!

Αν και «πρωταθλήτρια» στις φαλλοπλαστικές εξακολουθεί να είναι η Νότια Κορέα, σημαντικός είναι και στην Ελλάδα ο αριθμός των αντρών που επιθυμούν να υποβληθούν σε επιμήκυνση – αυξητική πέους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής, τα ποσοστά ολοένα και αυξάνονται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφαση των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών αναμένεται ακόμη και να διπλασιαστούν!

Οσοι αποφασίσουν να κάνουν την επέμβαση θα μπορούν να την πραγματοποιούν με «συνταγή» ΕΟΠΥΥ στο νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός τους.

Φυσιολογικό μέγεθος

Οπως αποκαλύπτει ο εξειδικευμένος στην Επανορθωτική Ουρολογία και Ανδρολογία Ελληνοαμερικανός ουρολόγος Τζορτζ Πούλος, διαπιστώθηκε πως σε ποσοστό 90% οι άντρες που έχουν υποβληθεί έως σήμερα σε φαλλοπλαστική είχαν φυσιολογικό μέγεθος κατά την πρώτη επίσκεψή τους στον γιατρό και μόνο ένα 10% είχε πραγματικό πρόβλημα με το όργανό του, καθώς βρέθηκε πως ήταν «παγιδευμένο» εντός της πυέλου.

«Το επαναστατικό είναι πως μετά την επέμβαση οι άντρες ασθενείς κατάφεραν να αυξήσουν το μέγεθός τους κατά τρία έως τέσσερα εκατοστά! Τα αποτελέσματα από μια εμπειρία δέκα ετών έδειξαν μέση αύξηση και της περιφέρειας του πέους σε χάλαση κατά 3,15 εκατοστά και σε στύση κατά 2,47 εκατοστά» ανέφερε ο διακεκριμένος επιστήμονας και πρόσθεσε: «Μια πλούσια πηγή βλαστοκυττάρων βρίσκεται στο ίδιο μας το σώμα και είναι φυσικά το λίπος μας!

Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται από τον άντρα με ασφαλή τρόπο, υπόκεινται σε επεξεργασία και τοποθετούνται στο πέος κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος προβλήματος στύσης, αφού, όταν η επέμβαση γίνεται σωστά, ο στυτικός μηχανισμός παραμένει ανέπαφος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...