Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

«Σασμός»: Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό, αναγκάζοντάς...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

«Καλό ταξίδι στη θεία μου»

Σοκαρισμένος ο Τσαλίκης στο πλευρό της μητέρας του, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην τραυματία του άλλου οχήματος

Συντετριμμένος για τον χαμό της θείας του και γεμάτος αγωνία για την πορεία της υγείας της μητέρας του παραμένει ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το τροχαίο δυστύχημα στη διασταύρωση-καρμανιόλα του παλιού επαρχιακού δρόμου Στυλίδας – Καραβόμυλου, το οποίο κόστισε τη ζωή στην άτυχη 72χρονη συγγενή του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία που χτυπάει την οικογένεια του τραγουδιστή από τροχαίο, αφού πριν από περίπου τρία χρόνια είχε χάσει τον κουνιάδο του σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετέβη αμέσως στη Λαμία για να σταθεί στο πλευρό της τραυματισμένης μητέρας του Ευγενίας, ενώ με χθεσινό μήνυμά του στο Instagram, που συνοδευόταν από μία μαύρη φωτογραφία με αποσιωπητικά, έγραψε: «Είναι αυτές οι στιγμές που έχεις μέσα σου τόσα αν… Αν ήταν η κακιά στιγμή, αν ήταν λάθος η σήμανση του δρόμου, που άλλαξε μετά από 30 χρόνια τις τελευταίες 13 μέρες και έχουν προκληθεί δέκα ατυχήματα, εκ των οποίων δύο θανατηφόρα, με τον δήμαρχο Στυλίδας και τους πολίτες να ουρλιάζουν για άμεση αλλαγή».

«Να ξεπεράσουμε τα σοκ»

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Σε λίγες μέρες, που θα έχουμε ξεπεράσει το πρώτο σοκ, ίσως να ξεμπερδευτεί λίγο το μυαλό μου. Ισως να μπορώ να εξηγήσω… Καλό ταξίδι στη θεία μου, που άφησε πίσω της τόση θλίψη, και καλή δύναμη και ανάρρωση στη μάνα μου και στην κυρία που επέβαινε στο άλλο όχημα».

Συγκλονισμένη είναι η φίλη των δύο γυναικών, η οποία την τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο μοιραίο αυτοκίνητο! Η Βασιλική Κόρακα είχε συναντηθεί με τις φίλες της για να πάνε να παρακολουθήσουν μία βυζαντινή χορωδία στον Καραβόμυλο και έπειτα οι δύο ξαδέρφες έφυγαν με το γαλάζιο Citroen.

Εκείνη άλλαξε γνώμη και δεν πήγε μαζί τους: «Τους είχα πει να μείνουν λίγο ακόμα, για να πάμε για καφέ, αλλά εκείνες ήθελαν να φύγουν».

Ηταν 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή, που οδηγούσε το Citroen C3 με συνοδηγό την 72χρονη ξαδέλφη της, παραβίασε το στοπ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μαύρο RAV4, στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι με την κόρη τους.

Το τζιπ εμβόλισε την πόρτα της συνοδηγού, με συνέπεια τον θάνατό της. Με κατάγματα σε λεκάνη και πόδια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και ακολούθως σε νοσοκομείο της Αθήνας η Ευγενία Τσαλίκη, ενώ η σύζυγος του 61χρονου οδηγού του τζιπ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με κάταγμα στο ισχίο.

«Η σήμανση στο σημείο είναι λάθος» λέει ο Απ. Γκλέτσος

Στο τροχαίο που είχε η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη αναφέρθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε επισημάνει στο παρελθόν πόσο επικίνδυνη είναι η συγκεκριμένη διασταύρωση, λόγω της σήμανσης που έχει τοποθετηθεί:

«Είναι η δύναμη της συνήθειας. Εννοώ ότι αυτόν τον δρόμο τον ξέρουμε ότι τον περνάμε χωρίς να σταματάμε. Ξαφνικά, πριν από περίπου έναν χρόνο, μπήκε ένα στοπ και όλοι μας, λόγω αυτής της δύναμης της συνήθειας, προσπαθούμε να σταματάμε. Εχει τύχει και στη μητέρα μου και σε μένα να περνάω το στοπ και τελευταία στιγμή να καταλαβαίνω τι έχω κάνει!» σημείωσε ο κ. Γκλέτσος και πρόσθεσε πως δεν είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό ως την Τετάρτη και αυτό γιατί ο μεγάλος κάθετος δρόμος έχει σχεδόν μηδενική κίνηση: «Επισημάναμε το πρόβλημα από την πρώτη εβδομάδα που δόθηκε ο δρόμος στην κυκλοφορία, γιατί είχαν γίνει δύο τροχαία, ευτυχώς όχι θανατηφόρα. Πήγαμε και είδαμε ότι τα στοπ πρέπει να μπουν ανάποδα από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή, αλλά μας είπαν ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αυτό είναι αδύνατο να γίνει! Ετσι, βάλαμε κι άλλο στοπ, κώνους και φαναράκι που αναβοσβήνει και δείχνει ότι μπροστά υπάρχει κάτι επικίνδυνο».

Οι επόμενες κινήσεις του δημάρχου είναι να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο για να βγάλουν μια απόφαση και να επισκεφθεί τον εισαγγελέα για να δουν τι θα γίνει με το θέμα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...