Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Στο… κρεβάτι με μια τρανς

26χρονος πήρε τηλέφωνο σε ιντερνετική εκπομπή για να του λύσουν το πρόβλημα που έχει με το… στοματικό σεξ

Δηλώνει στρέιτ, όμως στο παρελθόν είχε δοκιμάσει να κάνει στοματικό έρωτα σε φίλο του. Πρόσφατα έκανε σχέση με τρανσέξουαλ γυναίκα, η οποία δεν έχει ακόμα κάνει την τελική επέμβαση, για την αποκοπή πέους, και τον αγχώνει το ενδεχόμενο να του ζητήσει να της κάνει στοματικό σεξ.

Πρόκειται για νεαρό Αμερικανό, ο οποίος ζήτησε βοήθεια για τη βασικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας στρέιτ άνδρας, όταν έχει σχέση με trans που δεν έχει κάνει την τελική εγχείρηση. Ο 26χρονος που δεν αποκαλύπτει το όνομα του, μιλώντας στην ιντερνετική εκπομπή Savage Lovecast, εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύεται με την ιδέα του στοματικού σεξ στη «χαριτωμένη, αστεία, γλυκιά και πολύ καλή στο κρεβάτι» σύντροφό του. Γενικά, όπως εξομολογήθηκε, δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι η σύντροφός του έχει πέος, αλλά παραδέχεται ότι δεν θέλει να ασχολείται με αυτό. «Στον βαθμό που έχει εκφραστεί επί του θέματος, έχω καταλάβει ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί μου. Ωστόσο, αν και το έχω προσπαθήσει στο παρελθόν με έναν φίλο μου, κατάλαβα ότι δεν απολαμβάνω να κάνω στοματικό σεξ σε πέη» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.

Βρίσκεται σε δίλημμα

Διευκρινίζει ότι είναι fan του στοματικού σεξ, το οποίο κάνει στις κατά καιρούς συντρόφους του, αφιερώνοντας μάλιστα το 60% του χρόνου της ερωτικής πράξης μόνο σε αυτό. Πέρα από την αμηχανία του στον χειρισμό του πέους της νυν συντρόφου του, ο άνδρας δηλώνει ότι δεν τον ενοχλεί και προσθέτει ότι βρίσκει την αγαπημένη του γοητευτική «με ή χωρίς ρούχα».

Ο λόγος δε που απευθύνθηκε στην εκπομπή που δίνει σεξουαλικού περιεχομένου συμβουλές είναι ότι βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να συζητήσει το πρόβλημά του μαζί της ή αν πρέπει απλώς να κάνει ό,τι κάνει συνήθως με τα γεννητικά όργανα των συντρόφων του και να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ασχολείται «στοματικώς» με το πέος της. Επίσης, παραδέχθηκε ότι τον βασανίζει η ιδέα μήπως είναι υποσυνείδητα φοβικός απέναντι στους τρανς.

«Είναι κάτι που πρέπει να κρατήσω στο μυαλό μου ή είναι κάτι που δεν πάει καλά με την πάρτη μου. Είμαι υποσυνείδητα τρανσφοβικός ή μήπως είναι κάτι που πρέπει να πάρω απόφαση και να βάλω τον εαυτό μου να το κάνει επειδή είμαι καλός, μου αρέσει να προσφέρω και να διασκεδάζω με τη σύντροφο; Μήπως τελικά είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί της» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε αγωνιωδώς στον Σάβατζ, ο οποίος τελικά τον παρότρυνε να μιλήσει με τη σύντροφό του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...