Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Φανατικοί με το «YFSF» οι δύο φίλοι

«Κολλημένοι» με το show του ΑΝΤ1 δηλώνουν Φασουλής και Φιλιππίδης, που θα είναι φέτος οι κριτές μαζί με Μουτσινά και Παπουτσάκη

rew54twet 2Μια φιλία 30 χρονών έκανε τον Σταμάτη Φασουλή και τον Πέτρο Φιλιππίδη να πουν το «ναι» στην πρόταση που τους έγινε να συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar 3», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00. Οι δυο ηθοποιοί και σκηνοθέτες είναι καρδιακοί φίλοι με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώνη Καλημέρη κι έτσι δεν μπορούσαν να αρνηθούν!

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του σόου μεταμορφώσεων, ο ευγενής Σταμάτης Φασουλής έκλεψε τις εντυπώσεις στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όταν αποκάλυψε ότι παρακολουθούσε φανατικά το τηλεπαιχνίδι, αφού η μεταμφίεση είναι μέρος της ζωής του από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, όταν δεν μπορούσε να δει live το επεισόδιο, το έγραφε στο βίντεο.

«Το “ΥFSF” δεν απέχει και πολύ από το θέατρο. Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όταν κάθομαι στο σπίτι είναι να ερμηνεύω ένα τραγούδι του Πάριου, όπως θα το έλεγε όμως η Βανδή. Επίσης, μέσα από τις ασκήσεις φωνητικής που κάνω, οι γείτονες μου μ’ ακούν συχνά να ψάλλω τον ύμνο “Τη Υπερμάχω” που έχει αυξητική rew54twet 3κλίμακα ή το τραγούδι “Κλαίει η μάνα μου στο μνήμα κλαίει και η Παναγιά” του Μίκη Θεοδωράκη. Αρα η ζωή μου είναι συνυφασμένη με το τραγούδι. Αν ήμουν παίκτης, θα ήθελα να ενσαρκώσω τον Ζαμπέτα» δηλώνει στην «Espresso» ο Φασουλής.

«Τρελάθηκα με τον Δόξα»

Τη σκυτάλη πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος ως μέλος της κριτικής επιτροπής. «Είμαι από τους δημιουργούς που αγαπάει την τηλεόραση. Το σόου το έβλεπα και είχα τρελαθεί όταν είχα παρακολουθήσει τον Κώστα Δόξα να κάνει τη Γωγώ Τσαμπά. Δεν το πίστευα».

«Το σόου το παρακολουθούσα όταν έπαιρνε μέρος ο φίλος μου Θανάσης Αλευράς. Είδα τον αγώνα του και είχα συγκινηθεί πολύ στο τέλος. Είχε χαθεί ο Θανάσης από προσώπου γης για τρεις μήνες. Γι’ αυτό κι ως παίκτης δεν θα έπαιρνα μέρος» λέει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πλέον δηλώνει… αρραβωνιάρης της Μαρίας Μπεκατώρου.

Οσο για την παρουσιάστρια; Θεωρεί την αλλαγή της κριτικής επιτροπής μια νέα εξέλιξη, εκείνη ωστόσο θέλει να παραμείνει ίδια και αυθόρμητη. «Εχω άγχος, δεν κοιμάμαι τα βράδια. Στην πρεμιέρα θέλω για γούρι μου τον σύζυγό μου Αντώνη. Ξέρω πλέον ότι τις Κυριακές θα είμαι από τις 6.30 το πρωί στον ΑΝΤ1 μέχρι τις 00.30, λόγω και του πρωινού μαγκαζίνο, αλλά δεν με πειράζει. Εχω ήδη φτιάξει και τις κουβερτούλες μου». Από την παρέα των κριτών έλειπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς ήταν άρρωστος ο γιος της Μάξιμος.

Στο «ΥFSF3» θα δούμε τους Ελένη Καρακάση, Ζοζεφίν, Αποστολία Ζώη, Βαλέρια Κουρούπη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σταμάτη Γαρδέλη, Οθωνα Μεταξά, Βαλάντη, Δήμο Μπέκε και Γιάννη Κρητικό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...