Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τα ρουσφέτια Τσίπρα με κονδύλια του ΟΗΕ

Μια χαρά «του… ‘κατσε» το Προσφυγικό του Αλέξη Τσίπρα. Φτιάχνει τον κομματικό στρατό του… αλά Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τις ανάγκες που έχουν οι πρόσφυγες στα hot spots.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ 

Μια χαρά «του… ‘κατσε» το Προσφυγικό του Αλέξη Τσίπρα. Φτιάχνει τον κομματικό στρατό του… αλά Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τις ανάγκες που έχουν οι πρόσφυγες στα hot spots. Προσλαμβάνει 7.500 άτομα όλων των λεγόμενων «κοινωνικών ειδικοτήτων», με το νομοσχέδιο για το Προσφυγικό που εισήλθε εκτάκτως χθες για συζήτηση. Τι καλύτερο σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία να πληρώνει ο ΟΗΕ για να κάνει τα ρουσφέτια του ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που τα χρήματα που θα διατεθούν θα είναι για εννέα μήνες και ύστερα γιοκ! Ποιος θα τους πληρώνει μετά τα εννεάμηνα κεφάλαια της Υπατης Αρμοστείας; Εκτός και αν έως τότε έχουν έρθει οι εκλογές, οπότε… ούτε γάτα ούτε ζημιά!

(!)

famellos img 1682

Ο εξάδελφος του τραγουδοποιού Μανώλη Φάμελλου και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ξενάγησε τους γονείς των μαθητών του 33ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στη Βουλή. Πρόκειται για το ιστορικό σχολείο της Θεσσαλονίκης με την ονομασία «Το άσυλο του παιδιού». Μάλιστα, εντός του εντευκτηρίου τούς έκανε μια πρωτότυπη διάλεξη για τη διαδικασία λειτουργίας του Κοινοβουλίου, δι’ ολίγον, όπως τους είπε, διότι έπρεπε να παρευρίσκεται στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορούσε τους πρόσφυγες.
«…Κάποιοι άνθρωποι με ψηφίζουν, γι’ αυτό και πρέπει να το υπηρετήσω» είπε στους γονείς των παιδιών για να δικαιολογήσει την απουσία του από τη συνέχιση της ξενάγησης.
«Ο πολιτικός προσαρμόζεται στην κουλτούρα του ΜΜΕ στο οποίο προσκαλείται» δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση γονιών για τη σχέση των πολιτικών με τα media.
Ο ωραίος Σωκράτης με το τζιν παντελόνι και την αυτοπεποίθηση στο ζενίθ, φεύγοντας, αισθάνθηκε ότι κατέπληξε τους γονείς που τον παρακολουθούσαν προσηλωμένοι… άραγε σε τι;

«Θρεπτική» παράσταση

«Να φεύγεις πιο πλούσιος εσωτερικά, πιο γεμάτος ψυχικά και με “θρεπτική” τροφή για σκέψη… Ο Μυστήριος Mr Love της Κάρολαϊν Λιτς. Μια εξαιρετική παράσταση…» Αυτά έγραψε στην προσωπική σελίδα του, ύστερα από τη θεατρική βραδιά που πέρασε, ο βουλευτής των Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Ενθουσιασμένος μετά την παράσταση, ίσως και επειδή είναι υποψήφιος Mr Love, πήγε στα καμαρίνια και φωτογραφήθηκε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Τζένη Διαγούπη, πρωταγωνιστές του έργου.

Για καφέ στο Κολωνάκι

sel 8 tasoulasΚώστας Τασούλας της Ν.Δ. (φωτό), Μανώλης Μαυρομάτης, πρώην ευρωβουλευτής, Λευτέρης Κουσούλης, επικοινωνιολόγος, και Μιχάλης Ταμήλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ., σε μια ωραία σύνθεση, έπιναν καφέ χθες στο Κολωνάκι και συζητούσαν, τι άλλο, παρά πολιτικά! Στο μεσοδιάστημα του κους κους πέρασε και χαιρέτισε την ομήγυρη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης. Τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα πολλά και, ως εκ τούτου, πολλαπλάσια είναι και τα πρωινά πηγαδάκια στο περίφημο Tops, στη «Λυκόβρυση» και στη «Βιβλιοθήκη», στα καφέ της πλατείας Κολωνακίου, που άλλοτε ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...