Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δύο κτήνη βίασαν 15χρονη!

Εστησαν ενέδρα σε μαθήτρια μετά το σχολείο. Την παρακολουθούσαν από τον προαστιακό και την έσυραν σε εγκαταλειμμένο κτίριο. Αναγνώρισε τον έναν 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε

Μαρτυρικές στιγμές έζησε μια μαθήτρια στα χέρια δύο απάνθρωπων ανδρών, οι οποίοι την έσυραν με τη βία μέρα μεσημέρι σε εγκαταλειμμένο κτίριο σε συνοικία της Πάτρας, όπου την ξυλοκόπησαν και τη βίασαν. Ο ένας από τους Πατρινούς, που παρακολουθούσε την άτυχη 15χρονη τις προηγούμενες μέρες, συνελήφθη και φέρεται ότι ομολόγησε τη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ο συνομήλικος φίλος του ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η φρίκη για τη μαθήτρια που μένει στον Καστελόκαμπο ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μετά το σχολείο πήρε τον προαστιακό με προορισμό το κέντρο της πόλης.

Την παρενοχλούσε

Τα δύο κτήνη είχαν ήδη στήσει την ενέδρα τους! Το κορίτσι σταμάτησε στη στάση Αγιος Ανδρέας και πήρε το λεωφορείο για τα Ζαρουχλέικα, προκειμένου να επισκεφθεί το σπίτι μιας φίλης του για να διαβάσουν μαζί. Τελευταία η 15χρονη είχε αρχίσει να νιώθει ότι ίσως κινδυνεύει, καθώς την είχε παρενοχλήσει επανειλημμένα με υπονοούμενα ένας 44χρονος που σύχναζε έξω από τη στάση του προαστιακού. Αν και αρχικά η ανήλικη δεν είχε δώσει σημασία, καθώς θεώρησε ότι πρόκειται για πειράγματα, ξαφνικά διαπίστωσε ότι τον έβλεπε ολοένα και συχνότερα μέσα στο τρένο, στη στάση ή και στο λεωφορείο για τα Ζαρουχλέικα.

Οι φόβοι της βγήκαν αληθινοί. Οταν κατέβηκε από το λεωφορείο και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της φίλης της, ο 44χρονος την ακολούθησε και την περίμενε από κάτω με τον συνομήλικο φίλο του. Λίγη ώρα μετά η μαθήτρια πήγε σε ένα μίνι μάρκετ και, όταν βγήκε από το μαγαζί, οι δύο άνδρες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν περνούσε ψυχή από το δρομάκι, την άρπαξαν και κλείνοντάς της το στόμα την οδήγησαν σε μια οικοδομή.

Οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε η μαθήτρια στα χέρια των δύο Πατρινών προκαλούν ανατριχίλα. Οι αδίστακτοι άντρες τη χτύπησαν αλύπητα για να κάμψουν τις αντιστάσεις της και στη συνέχεια τη βίασαν διαδοχικά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν και βιασμό παρά φύσιν! Οταν χόρτασαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, την εγκατέλειψαν αβοήθητη και εξαφανίστηκαν.

Σε άθλια κατάσταση η 15χρονη τηλεφώνησε στους γονείς της από το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί της και εκείνοι έσπευσαν κοντά της, την παρέλαβαν και πήγαν μαζί στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλαν τη φρίκη.

Εσπασαν την πόρτα

Οι αστυνομικοί τής έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων (άτομα που είχαν συλληφθεί κατά καιρούς για διάφορα αδικήματα στον προαστιακό) και η ανήλικη φέρεται ότι αναγνώρισε τους βιαστές της, ένας από τους οποίους ήταν ο 44χρονος που την παρακολουθούσε.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εντόπισαν το σπίτι όπου κατοικεί ο δράστης και, αφού έσπασαν την πόρτα παρουσία δικαστικού λειτουργού τα ξημερώματα της Παρασκευής, τον συνέλαβαν.

Μετά την εξέταση της 15χρονης από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχε βιαστεί παρά φύσιν και κατά φύσιν, ο 44χρονος ομολόγησε και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο συνομήλικος συνεργός του, ο οποίος αναζητείται.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....