Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Χρυσά κουφέτα στη high society

Γάμος για τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Δημοσθένη Πέππα. Νυφούλες και οι Ναταλία Τσαβλίρη και Στέλλα Βιλδιρίδη.

Η άνοιξη μπορεί να ομορφαίνει τα νέα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν εμφανιστεί στην κοσμική σκηνή και κυκλοφορούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η σχέση τους είναι ακόμα υπό δοκιμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι δοκιμασμένοι και μεγάλοι έρωτες βαδίζουν προς happy end.

Το ελληνικό καλοκαίρι του 2016 προβλέπεται να είναι αφιερωμένο σε glam γάμους και χλιδάτα πάρτι. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο τους, όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους ο ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας και η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου. Στις 20 Ιουνίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στο νησί του γνωστού δικηγόρου, την πανέμορφη Σκιάθο, και θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι με καλεσμένους επιχειρηματίες, δικηγόρους και φυσικά πολλούς καλλιτέχνες, φίλους της Μαρίνας. Το ζευγάρι, που είναι αχώριστο και τρελά ερωτευμένο περισσότερο από έναν χρόνο, συγκατοικεί στο ντιζαϊνάτο διαμέρισμα του δικηγόρου στο Κολωνάκι και δίνει το «παρών» κυρίως σε θεατρικές πρεμιέρες αλλά και σε νυχτερινές εξορμήσεις σε μπουζούκια, με τον φακό των παπαράτσι να τους απαθανατίζει πάντα σε τρυφερά ενσταντανέ.

Στην παράσταση «Ο μπαμπάς»

Η Μαρίνα, αν και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο μπαμπάς» στο θέατρο Χορν στο πλευρό του Σταμάτη Φασουλή και με σύντροφό της επί σκηνής τον Κωνσταντίνο Κάππα, βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με τις ετοιμασίες του δεύτερου γάμου της, καθώς στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τονηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο.

Οσο για τον γοητευτικότατο, fit γαμπρό και περιζήτητο εργένη Δήμο Πέππα, μαζί με την αδελφή του Ελισάβετ έχουν αναλάβει τα ηνία του δικηγορικού γραφείου του πατέρα τους Κωνσταντίνου Πέππα. Είναι λάτρης των σπορ, της ιππασίας και της καλής ζωής. Νυφούλες θα ντυθούν μέσα στο καλοκαίρι και δύο χρυσά κορίτσια της κοσμικής ζωής της Αθήνας και του Λονδίνου, η Ναταλία Τσαβλίρη και η Στέλλα Βιλδιρίδη. Αν και οι οικογένειες και των δύο διαθέτουν ονειρικά σπίτια στη Μύκονο, οι γάμοι τους θα τελεστούν αλλού. Στο Πόρτο Χέλι θα ντυθεί νύφη η καλλονή κόρη του εφοπλιστικού ζεύγους Ανδρέα και Μιλένας Τσαβλίρη με γαμπρό τον νεαρό Περικλή Βασιλόπουλο, και στη Σύμη η Στέλλα Βιλδιρίδη, κόρη του κοσμηματοπώλη Απόστολου Βιλδιρίδη.

Οσο για τα νέα ειδύλλια που έχουν σκάσει στην κοσμική Αθήνα, φημολογείται ότι ο επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών Γιάννης Μωράκης, που μόλις χώρισε από τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Δράκου (αλλά διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις και μάλιστα συνεργάζονται), βγαίνει με τη fashion blogger Χρυσιάνα Ανδριοπούλου, ένα από τα πιο stylish νέα κορίτσια που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...