Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι, γιατί αυτό θα εκτιμηθεί. Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Αν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας, αλλά απομακρύνεστε εξαιτίας διάφορων επαγγελματικών καταστάσεων που απορροφούν τον χρόνο σας και την ενέργειά σας. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που εκκρεμούν κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βάλετε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις σας και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δε σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε όσες είναι παράλογες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αφού όμως είστε μαζί, πρέπει να τα ακούσετε με προσοχή. Εξάλλου, αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας είναι προτιμότερο να δείξετε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης προσέξτε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις σας που έχουν διαταραχθεί. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που είναι σύνθετα και απαιτούν έναν συντονισμό για να αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρίζουν στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά, γιατί οι εξελίξεις εγκυμονούν κινδύνους. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες για να έχετε και άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που δείχνει να φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να μείνετε σιωπηλοί, όταν έχετε να κάνετε με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....