Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΠΑΜΕ καλύτερα για μαρμελάδες!

Πιο πολλές οι μαρμελάδες από το ΠΑΜΕ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Πιο πολλές οι μαρμελάδες από το ΠΑΜΕ. Εκπληκτος έμεινε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν, κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου, μετά την πορεία του ΠΑΜΕ προχθές, είδε την τεράστια ουρά αναμονής έξω από γνωστό χιώτικο κατάστημα στη γωνία Ζαλοκώστα και Πανεπιστημίου. Τι μοιράζουν εδώ, σου λέει, και ο κόσμος προτίμησε να βρίσκεται στην ουρά αντί να διαδηλώνει με το ΠΑΜΕ; Το κατάστημα με τα καλούδια από το όμορφο νησί της Χίου πρόσφερε στους πελάτες του μαζί με ένα προϊόν που θα αγόραζαν και μια μαρμελάδα. Ετσι, λοιπόν, οι πολίτες έπεσαν σαν μέλισσες στις μαρμελάδες και έστειλαν το ΠΑΜΕ να συλλέξει… βρούβες! Ο κ. γραμματέας όφειλε πλέον να γνωρίζει, έπειτα από έξι χρόνια Μνημονίου, ότι τις πίκρες του κόσμου τις γλυκαίνει καλύτερα η μαρμελάδα από τα κούφια λόγια του πεζοδρομίου πάνω κάτω και γύρω γύρω από το Σύνταγμα.

(!)

kaklamanis
Πρωταπριλιά είχε γενέθλια ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, που έγινε 69 και το σχολίασε μόνος του τέλεια: «Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σήμερα έχω γενέθλια! Πιο κατάλληλη μέρα για πολιτικό, νομίζω, δεν υπάρχει. Πόσο έγινα; Δεν το λέω, γιατί ο αριθμός είναι λίγο “σεξιστικός” και θα αρχίσετε τα πειράγματα!»

Η Ζωή ξαναχτύπησε

sel 8 zoi 20160401 114321Βάλλει κατά των πρώην κολλητών της όπου βρεθεί κι όπου σταθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας σε φοιτητές της Νομικής, στο 4ο συνέδριο προσομοίωσης του μοντέλου της Βουλής, η πρώην πρόεδρος χτύπησε και πάλι τον φίλο της τον Αλέξη, λέγοντας μεταξύ πολλών πυρών: «… Είναι οχληρό ότι ταυτόχρονα υποβαθμίσθηκε το κεκτημένο της ανάδειξης μεγάλων σκανδάλων, όπως το σκάνδαλο της Siemens και το σκάνδαλο της “λίστας Λαγκάρντ”, αφού οι έρευνες οι οποίες δρομολογήθηκαν στην προηγούμενη περίοδο σταμάτησαν. Σταμάτησε και η έρευνα για τα Μνημόνια γιατί, προφανώς, έγινε αντιληπτό ότι θα περιελάμβανε και τις ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης». Αντε τώρα οι φοιτητές, ακούγοντας τη Ζωή, να πιστέψουν στην αληθινή φιλία…

Γέμισε «τσουτσούνες»
Πέη παντού, όλο το Σαββατοκύριακο, και μέσα σε όλα η παραίτηση του Γιαν Φαμπρ από το Φεστιβάλ Αθηνών. Για τον «πολιτισμό της τσουτσούνας» μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας και για φεστιβάλ που παρα-πέη έτερος. «Αντί να ασχολούνται με τις τσουτσούνες, δεν κοιτάνε να κυβερνήσουν» είπε σε… ελεύθερη μετάφραση ο βουλευτής. «Αντε, μην πάρει την τσουτσούνα του κι αυτός και πάει σε άλλο κόμμα» συμπληρώνουμε εμείς!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...