Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

ΖΗΛΙΑ-ΦΟΝΙΑΣ!

50χρονος σκότωσε τον 61χρονο εραστή της πρώην του • Αμόκ! Πυροβόλησε και την 36χρονη γυναίκα και μετά ήπιε φυτοφάρμακο

Εκλημα πάθους συγκλονίζει το «χωριό των λουλουδιών», τη Μακρυρράχη Πηλίου, όπου ένας 50χρονος σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα τον εραστή της πρώην συντρόφου του! Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης πυροβόλησε και τη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ενώ «τσάκισε» το ζευγάρι (σε κεφάλι και σώμα) με το πίσω μέρος της καραμπίνας προτού ο ίδιος καταπιεί φυτοφάρμακο!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο άτυχος 61χρονος υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του, ενώ οι Αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε από τις σφαίρες ή από τα βίαια χτυπήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος είχε άσβεστο πάθος για την 36χρονη και τον κατέλαβε αρρωστημένη ζήλια-φονιάς, όπως αποδείχθηκε, όταν άκουσε τους ψιθύρους στο χωριό ότι η γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση τους τελευταίους οκτώ μήνες τον εγκατέλειψε για έναν άλλον! Διαζευγμένοι και οι δύο, είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να δώσουν ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο η κατάσταση χειροτέρεψε, όταν ο 50χρονος έμεινε άνεργος και η γυναίκα βρήκε δουλειά στο θερμοκήπιο του 61χρονου. Ετσι η 36χρονη από το ημιορεινό χωριό Κισσός Πηλίου έβαλε τέλος στον δεσμό τους και τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον 61χρονο από τη Μακρυρράχη. Ο συγχωριανός του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, είχε προσχεδιάσει να «καθαρίσει» την πρώην του και τον εραστή της, και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει!

Κρατώντας την καραμπίνα του, το βράδυ του Σαββάτου (περίπου στις 21.30) πήγε στο σπίτι του 61χρονου. Κατευθύνθηκε στην αποθήκη του θερμοκηπίου, όπου ο άτυχος άντρας έκανε εργασίες με τη γυναίκα.

Ούρλιαζε και έβριζε

Οταν τον είδαν να στέκει στην πόρτα με παγωμένο βλέμμα και με το όπλο στο χέρι, τρομοκρατήθηκαν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον 50χρονο. Εκείνος όμως ούρλιαζε και έβριζε, ενώ όταν επιχείρησαν να τρέξουν μακρυά του, πυροβόλησε εναντίον τους τρεις φορές. Η μία σφαίρα καρφώθηκε στην κοιλιά του 61χρονου, η άλλη στο χέρι του και η τρίτη στο δεξί χέρι της γυναίκας, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος αιμόφυρτοι. Ο κατηγορούμενος, εξοργισμένος, γύρισε το όπλο από την ανάποδη και με το κοντάκι άρχισε να τους χτυπάει με μανία στο κεφάλι και το σώμα. Οταν πίστεψε πως τους είχε σκοτώσει, πήγε στο σπίτι του και κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές και άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Μαγνησίας, εντόπισαν τον 50χρονο στο σπίτι του, στη Μακρυρράχη. Ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε γαστροσκόπηση, και έπειτα στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσει τον 61χρονο έκανε η γυναίκα που γλίτωσε από τη μανία του πρώην της με ελαφρά τραύματα. Μετά τους πυροβολισμούς και τα χτυπήματα, κι ενώ ο κατηγορούμενος πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση είχε φύγει από την αποθήκη, εκείνη με όλες τις δυνάμεις της σύρθηκε κοντά στον 61χρονο προσπαθώντας με ρούχα και ό,τι άλλο βρήκε εκείνη τη στιγμή μπροστά της να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αιμορραγία.

Αν και η 36χρονη πονούσε και είχε υποστεί σοκ, φώναζε σε βοήθεια κλαίγοντας. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ που είχαν ειδοποιήσει οι γείτονες, οι οποίοι είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς και τις κραυγές της 36χρονης.

Ασθενοφόρο μετέφερε το ζευγάρι στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και κατόπιν στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ωστόσο παραμένει σε κατάσταση σοκ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...