Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Εφιαλτικά παιδικά χρόνια για την «άσχημη» Στρέιζαντ

«Τέρας» την αποκαλούσε ο πατριός της, ενώ η σταρ του Χόλιγουντ υπέστη bullying στο σχολείο λόγω της μύτης!

ewqetrqws 2Κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σταρ του κινηματογράφου και να βγαίνει με τους πιο σέξι άντρες του Χόλιγουντ. Τα παιδικά χρόνια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ωστόσο, σημαδεύτηκαν από την απόρριψη του πατριού της για την «ασχήμια» της, το bullying των συμμαθητών της για τη μεγάλη μύτη της, όπως αποκαλύπτει νέα βιογραφία που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο συγγραφέας Νιλ Γκάμπλερ μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Barbra Streisand: Redifining Beauty, Femininity and Power» αποκαλύπτει ότι ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της Στρέιζαντ, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 μηνών, έμελλε να φέρει στη ζωή της, αρκετά χρόνια αργότερα, τον Λούις Κάιντ, έναν τζογαδόρο με τρία παιδιά, που έγινε ο νέος σύντροφος της μητέρας της.

Η Νταιάνα Ρόζεν έμεινε σύντομα έγκυος από τον Κάιντ και απέκτησε μαζί του μια κόρη, τη Ρόζαλιντ, η οποία αποτέλεσε ακόμα μια «κατάρα» στη ζωή της Στρέιζαντ. Ο Κάιντ συνήθιζε να αποκαλεί τη Ρόζαλιντ «ωραία» ewqetrqws 3και εκείνη «τέρας», ενώ κάθε φορά που του ζητούσε λεφτά για παγωτό της απαντούσε ότι δεν ήταν αρκετά όμορφη. «Σερνόμουν στα γ…α πόδια του, τον φώναζα “μπαμπά” και του έφερνα τις παντόφλες για δύο μέρες. Καμία αλλαγή. Δεν μου συμπεριφερόταν καλύτερα. Δεν μου μιλούσε. Δεν με έβλεπε. Δεν με συμπαθούσε» αναφέρει η ίδια η Στρέιζαντ.

Η ζωή της, όμως, δεν ήταν θλιβερή μόνο στο σπίτι. Και στο σχολείο οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για το μεγάλο «ράμφος» της,
ewqetrqws 4ενώ η έντονη ακμή της, που δεν καλυπτόταν ούτε από το make up, ο ελαφρύς στραβισμός και το εξαιρετικά αδύνατο κορμί της δεν την καθιστούσαν δημοφιλή στα αγόρια.

Showbiz

Ολα αυτά, όμως, πυροδότησαν την επιθυμία της να κερδίσει την προσοχή που της άξιζε μέσα από την υποκριτική. Και ήξερε καλά ότι το διαβατήριό της για τον χώρο της showbiz ήταν η φωνή της. «Μισούσα το τραγούδι. Ηθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν θα τα κατάφερνα, όμως, αντίστροφα» λέει η ίδια, αρνούμενη πεισματικά να κάνει πλαστική στη μύτη, όπως τις υποδείκνυαν όλοι.

Χάρη στη στήριξη της εβραϊκής και της γκέι κοινότητας του Μανχάταν, κατάφερε να αναρριχηθεί στο τραγούδι και στο… σανίδι. Οταν απέκτησε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στο Μπρόντγουεϊ γνώρισε τον ηθοποιό Ελιοτ Γκολντ, τον οποίο παντρεύτηκε το 1962 και απέκτησε τον γιο της, Τζέισον. Μετά τη διάλυση του γάμου τους, το 1969, η Στρέιζαντ έκανε σχέσεις με τον Ράιαν Ο’ Νιλ, τον Γουόρεν Μπίτι, τον Ντον Τζόνσον, ακόμη και τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά Πιερ Τρουντό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...