Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Σεισμός για το εκρηκτικό ντεκολτέ της Παπουτσάκη

Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά έκανε εμφάνιση αλά… Κιμ Καρντάσιαν, με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα του Σπύρου Στεφανουδάκη, το οποίο άφηνε εκτεθειμένο το μπούστο της.

Εσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης η πρεμιέρα του «Your face sounds familiar 3» του ΑΝΤ1. Το σόου πέτυχε εξαιρετικά ποσοστά, με τον μέσο όρο στο σύνολο να αγγίζει το 39,7% (με το τελευταίο μισάωρο να φτάνει το 45,7%), ενώ στις ηλικίες 15-44 η τηλεθέαση έφτασε το 42,2%, με ανώτατο όριο το 49,1%.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο εντελώς μεταμορφωμένος Βαλάντης, ο οποίος υποδύθηκε τον Θέμη Αδαμαντίδη, ήταν ο πρώτος νικητής της σεζόν. Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης, μάλιστα, τον χαρακτήρισαν «υπέροχο», ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας του στο τραγούδι «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» τον παρακολουθούσαν… χωρίς αναπνοή!

3edweartfg 1Εξαιρετικοί ήταν επίσης ο Σταμάτης Γαρδέλης ως Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Δήμος Μπέκε, που τραγούδησε «This is a man’s world» ως Τζέιμς Μπράουν! Εντυπωσιακός ήταν και ο Γιάννης Κρητικός, ο οποίος δήλωσε ότι ύστερα από 11 χρόνια ξυρίστηκε για να κάνει τον… Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Από τα φαβορί του σόου είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία στην πρεμιέρα ενσάρκωσε την Αλέκα Κανελλίδου.

Πολλά ήταν και τα ευτράπελα. Η Αποστολία Ζώη, που τραγούδησε το «All that jazz» ως άλλη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο «Σικάγο», κάποια στιγμή έχασε το καλώδιο του μικροφώνου της, αλλά πρόλαβε και το κάλυψε. Οσο για την ταλαντούχα Βαλέρια Κουρούπη; Αν και υποδύθηκε την Καίτη Γαρμπή, έμοιαζε περισσότερο με τη Δέσποινα Βανδή στους «Δύο ξένους».

Οπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια για το σόου του ΑΝΤ1 έπεσαν βροχή στα social media, και όχι μόνο. Ο Δημήτρης Παπανώτας, στο «Happy day» του Alpha, χαρακτήρισε την εμφάνιση του Βαλάντη «τραβεστί έκδοση» του Θέμη Αδαμαντίδη, για να εισπράξει τη δυσαρέσκεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» τα… έχωσε στην καλεσμένη του Μαρία Μπεκατώρου, λέγοντας ότι η παραγωγή έχει «μέτριες μεταμφιέσεις», για να λάβει ως απάντηση από την παρουσιάστρια του «YFSF» πως αυτό μπορούν να κάνουν με τον διαθέσιμο από το κανάλι προϋπολογισμό.

«Σεισμός» από το καυτό ντεκολτέ αλά Καρντάσιαν της Παπουτσάκη

Η… κερδισμένη της πρεμιέρας του «YFSF 3», πάντως, ήταν μάλλον η αποκαλυπτική Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά έκανε εμφάνιση αλά… Κιμ Καρντάσιαν, με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα του Σπύρου Στεφανουδάκη, το οποίο άφηνε εκτεθειμένο το μπούστο της. Τα social media πήραν φωτιά! Αν και αρχικά νομίσαμε ότι η Κατερίνα διάβασε κάποια από τα μηνύματα για το σέξι ντεκολτέ (που έκανε έως και τον Γιώργο Λιάγκα να παρακαλάει για μια «λανθασμένη» κίνηση), αφού από κάποια στιγμή και μετά φρόντισε να το καλύπτει με τα χέρια της, η αλήθεια είναι διαφορετική. Ανθρωποι της παραγωγής μάς πληροφόρησαν ότι η διαφάνεια στο μπούστο είχε σκιστεί σε ένα σημείο, γι’ αυτό και εκείνη προσπαθούσε να καλύψει τη ζημιά με τα χέρια της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...