Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Τους «έστησε» για πάνω από μία ώρα

Εκτακτη Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκάλεσε χθες το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εκτακτη Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκάλεσε χθες το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας. Σε μια άδεια Βουλή μαζεύτηκαν όλοι οι «κοκκινορόζ» βουλευτές. Η πρόσκληση στους βουλευτές έγινε με τηλεφώνημα στη 1 μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας: «Σύντροφε, απόψε έχουμε Κοινοβουλευτική…». Η έναρξη είχε οριστεί για τις 7.30, αλλά ο πρωθυπουργός καθυστέρησε περισσότερο από μία ώρα. Πρώτος και καλύτερος έφτασε ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς.

Οι βουλευτές της περιφέρειας, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν, έτρεχαν σαν τρελοί να προλάβουν και φυσικά καθυστέρησαν όλοι. Στην αίθουσα Γερουσίας και Αγγλος στο ραντεβού του ήταν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με το κόκκινο σακίδιό του (με το πιθηκάκι), το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ακολούθησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με το φραπέ στο χέρι, που έχει γίνει μόνιμο αξεσουάρ του. «Αριστείδη, πήγα στο θεατρικό μουσείο και ενθουσιάστηκα» είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον αρμόδιο για τον Πολιτισμό υπουργό Αριστείδη Μπαλτά. Ενω ο Αλέκος Φλαμπουράρης, άνετος, μπήκε στην αίθουσα στις 8. Κατά τις 9 παρά μπήκε στην αίθουσα ο Αλέξης Τσίπρας. «Ζήτω συγγνώμη για την ολιγόλεπτη καθυστέρηση» είπε ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές λύθηκαν στα γέλια από το στήσιμο που είχαν φάει…

(!)
8 thavmastiko

Μοντελάκι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός χθες το απόγευμα στη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Φορούσε ωραίο ελαφρύ μοβ πουκάμισο και γραβάτα αντίστοιχης απόχρωσης. Συγκαταλέγεται στους λίγους καλοντυμένους άνδρες του Κοινοβουλίου.
Εν αντιθέσει με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος φορούσε πουλόβερ με μπλε και πράσινους… όχι κόκκους, αλλά ρόμβους, συνδυασμένο με ένα ολίγον ξεπερασμένης γραμμής σακάκι και καφέ παντελόνι. Κι αφού ο Μάκης Βορίδης της Ν.Δ. διαπληκτίστηκε με τον Φίλη εντός της αίθουσας στη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αμέσως μετά συναντήθηκαν στο εντευκτήριο και χαριεντιζόντουσαν οι δυο τους σαν να μη συνέβη τίποτε νωρίτερα. Τι κι αν λείπουν το σενάριο και ο σκηνοθέτης, η… ηθοποιία καλύτερη και από αυτή της Επιδαύρου!

Οι γυναίκες στην Τουρκία
Αύριο το απόγευμα (στις 6) οι γυναίκες, με αντίτιμο 10 ευρώ, θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τη Γιώτα Βέη να τραγουδά a capella, συνοδεία καφέ ή τσαγιού. Στο V4 bistro, όπου συμμετέχει -ως γνωστόν- στο επιχειρηματικό σχήμα και η Ζέττα Μακρή, ο Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών παρουσιάζει το βιβλίο της Αννας Καραμάνου. Θέμα του, ο «εξευρωπαϊσμός» σε σχέση με τα δικαιώματα των γυναικών, κυρίως στην Τουρκία. Η Ζέττα είναι πρόεδρος του πολιτικού συνδέσμου και, ως φαίνεται, ετοιμάζεται για όλα όσα πρόκειται να έρθουν.

Η κρίση και οι κροίσοι!
8 grammatidisΣυζητούν για την οικονομική κρίση στο στέκι της αθηναϊκής αριστοκρατίας με ακριβά κοστούμια και σινιέ γραβάτες. Στην Αθηναϊκή Λέσχη την Τετάρτη έχουν προσκληθεί οι εναπομείναντες αριστοκράτες, για να ακούσουν τον τέως πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννο Γραμματίδη (φωτό) να αναλύει τα αιτία της οικονομικής κρίσης στους κροίσους!
«Θυμίζουμε τους ενδυματολογικούς κανόνες της Αθηναϊκής Λέσχης (για τους κυρίους, κοστούμι μετά γραβάτας)» αναγράφει η σχετική πρόσκληση που τους απεστάλη. Απέξω… πανούκλα και από μέσα κούκλα, δηλαδή, παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...