Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

«Εσβησε» στο χειρουργείο

Επειτα από πεντάωρη μάχη εξέπνευσε ο άτυχος 61χρονος, που πυροβολήθηκε από τον πρώην της φίλης του στο Πήλιο

Επειτα από πεντάωρη μάχη εξέπνευσε ο άτυχος 61χρονος, που πυροβολήθηκε από τον πρώην της φίλης του στο Πήλιο

Πέντε ώρες έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 61χρονος που έπεσε θύμα φονικής ζήλιας, αφού πυροβολήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με καραμπίνα στην κοιλιά από τον 50χρονο πρώην σύντροφο της φίλης του. Ο άτυχος ιδιοκτήτης θερμοκηπίου στο «χωριό των λουλουδιών», τη Μακρυράχη Πηλίου, άφησε την τελευταία πνοή του στο κρεβάτι του χειρουργείου, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν, ωστόσο ο άτυχος άνδρας κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Λάρισας Χρήστος Κραββαρίτης, προκύπτει ότι τα θανατηφόρα τραύματα προκλήθηκαν από τα σκάγια στην κοιλιά και όχι από τα απανωτά χτυπήματα που του κατάφερε ο 50χρονος στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου και ήταν σοβαρά, όχι όμως θανατηφόρα.

Ο τύπος του τραύματος δείχνει ότι ο 50χρονος δεν πυροβόλησε εξ επαφής, αλλά από μεγάλη απόσταση και με τη διασπορά τα σκάγια έπληξαν τον άτυχο 61χρονο στον θώρακα και στο συκώτι, το οποίο υπέστη πολλαπλές ρήξεις και ουσιαστικά διαλύθηκε! Αν και ο τραυματίας έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία, με συρραφές και λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

sdfsd 0
Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, που έπειτα από έναν αποτυχημένο γάμο φαίνεται πως ονειρευόταν να φτιάξει τη ζωή του δίπλα στην 36χρονη, επίσης διαζευγμένη, μητέρα δύο παιδιών, οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του χθες το απόγευμα. Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Μακρυράχη και σχεδόν όλο το χωριό τον συνόδευσε στο τελευταίο «αντίο». Η 36χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο δεξί χέρι αλλά εκτός κινδύνου.

Στην παθολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται διασωληνωμένος -σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση- ο 50χρονος δολοφόνος, που πήρε εξιτήριο από την Εντατική και ο θάλαμός του φρουρείται από αστυνομικούς. Ο δράστης έχει υποστεί εγκαύματα στην τραχεία και στο στομάχι, αφού ήπιε φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του στην αποθήκη του θερμοκηπίου.

Το χωριό είναι συγκλονισμένο από το αποτρόπαιο έγκλημα, με «μήλον της Εριδος» την 36χρονη διαζευγμένη μητέρα. Η γυναίκα από το χωριό Κισσός είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, επειδή την κακομεταχειριζόταν, όπως είπε στους ντόπιους! Στη Μακρυράχη πήγε με τα παιδιά της πριν από περίπου έναν χρόνο και εργαζόταν στα κτήματα και ως καθαρίστρια. Εκεί δημιούργησε σχέση με τον 50χρονο, που κράτησε οκτώ μήνες, αλλά χώρισαν πριν από λίγες μέρες και το τελευταίο δεκαήμερο είχε δεσμό με το τραγικό θύμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...