Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν η διάθεσή σας σας προτρέπει να τρέξετε, εσείς θα πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που προκαλούνται από βιασύνη. Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν κάνετε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά θέματα, καλό είναι για να πετύχετε τους στόχους σας να μετριάζετε την ευαισθησία σας αλλά και την ευθιξία σας. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας έτσι την ευελιξία και την προθυμία σας. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο επικοινωνίας σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δεν θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας, γιατί δεν είναι δύσκολο να προκαλέσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα οδηγήσουν σε κόντρες στον επαγγελματικό χώρο σας και θα επηρεάσουν τόσο την πρόοδο όσο και την ησυχία σας. Μην αρνηθείτε απλώς και μόνο από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια απρόσμενη συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική βελτίωση στη μόνιμη σχέση σας θα είναι από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν. Χρειάζεται να βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε τις αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος. Με τη λογική σας θα λύσετε θέματα που θα αποδώσουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό χώρο κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές. Αν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε έμπρακτες ενδείξεις αγάπης από τους γύρω σας και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύσετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι να παλέψετε για ό,τι διεκδικείτε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό χώρο. Τα ρίσκα που θα χρειαστεί να πάρετε, ακόμα και το θράσος, θα είναι τελικά σύμμαχοί σας για να καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...