Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

«Η μάγισσα»: Αντιδράσεις για την ώρα προβολής και τη σήμανση της σειράς...

Ένας μικρός χαμός έχει προκληθεί με τη νέα σειρά...

Σε κώμα η Μαίρη Χρονοπούλου – Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό της

Εξαιρετικά κρίσιμη, βαριά και σοβαρή παραμένει η κατάσταση της...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούργιους φίλους ή να αποτινάξετε...

«Ραγίζει καρδιές» η Φωτεινή Δάρρα: «Αυτά τα μάτια έχω να τα δω...

Η Φωτεινή Δάρρα ράγισε καρδιές με το μήνυμα που...

Κόλπο γκρόσο στο κέντρο της Αθήνας!

Μεγάλη ληστεία με «θύμα» πασίγνωστο κοσμηματοπώλη της Αθήνας

Μεγάλη ληστεία με «θύμα» πασίγνωστο κοσμηματοπώλη της Αθήνας

Ενα 24ωρο πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε να ξεγλιστρήσει ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης Ροζ Πάνθηρες, που «χτύπησε» πριν από λίγο καιρό στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε πασίγνωστο κοσμηματοπώλη!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espressο», μία ημέρα προτού οι αστυνομικοί εισβάλουν στο σπίτι του ο Σέρβος, που φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της διαβόητης συμμορίας, είχε εξαφανιστεί. Το πιθανότερο είναι ότι διέφυγε στην πατρίδα του και πλέον έχει εκδοθεί σε βάρος του Ερυθρά Αναγγελία Αναζήτησης από την Ιντερπόλ, που ενημερώθηκε από την Ασφάλεια. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Σέρβος «Ροζ Πάνθηρας» μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του λήστεψαν πριν από λίγους μήνες τον Αθηναίο κοσμηματοπώλη, τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή όπλου τη στιγμή που έκλεινε το κατάστημά του. Οι δράστες υποχρέωσαν τον έντρομο επιχειρηματία να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν τα πιο ακριβά κομμάτια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κοσμηματοπώλης αναγκάστηκε να επιστρέψει σε καλούς πελάτες του χρηματικά ποσά που του είχαν δώσει ως προκαταβολές για τις παραγγελίες τους, που αφορούσαν τα κοσμήματα τα οποία άρπαξαν οι κακοποιοί!

Πανάκριβα κομμάτια

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν όλο αυτό το διάστημα τη ληστεία είχαν υποψίες ότι ήταν δουλειά κάποιου από τους Ροζ Πάνθηρες.

Αυτό έδειχναν ο επαγγελματικός τρόπος δράσης και το γεγονός ότι οι εισβολείς γνώριζαν ακόμα και το σύστημα παρακολούθησης που ήταν εγκατεστημένο στο κοσμηματοπωλείο. Μάλιστα, τις ημέρες που προηγήθηκαν της ληστείας είχαν επισκεφθεί το κεντρικό κατάστημα παριστάνοντας τους επιχειρηματίες και είχαν ζητήσει να δουν τα πιο ακριβά κοσμήματα. Η επίσκεψη είχε γίνει για να στοχοποιήσουν τα πανάκριβα κομμάτια που θα άρπαζαν στη συνέχεια, αλλά και για να καταγράψουν με τα έμπειρα μάτια τους τα συστήματα ασφαλείας που υπήρχαν.

Οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του Σέρβου, συγκρίνοντας τα πλάνα του, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, με αυτά που είχαν καταγράψει οι ίδιοι από παρακολουθήσεις που είχαν κάνει στο παρελθόν σε ομάδα υπόπτων για συμμετοχή σε παρακλάδι της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες, που έδρασε στην Αθηνα με καταφύγιο ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Οπως αποδείχθηκε, ο άνθρωπος που έψαχναν οι αστυνομικοί είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο διαμέρισμα μόλις δυο φορές, αλλά ήταν αρκετό για να τον ταυτοποιήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν έχω φίλους αντίστοιχης οικονομικής κατάστασης, δεν μου ταιριάζουν»

Η Εριέττα Κούρκουλου εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» πώς...

Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου είχε άγχος να μη μεγαλώσω σε φούσκα»

Η Εριέττα Κούρκουλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νίκη...