Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

ΑΔΩΝΙΣ, ΓΚΟΛΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η αγωγή από τον Γεωργιάδη στη «δηλητηριώδη Ντέπυ». Οι πόρνες πολυτελείας, το… κατακάθι, οι παραδουλεύτρες και ο πόλεμος στο facebook

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ντέπυ Γκολεμά. Με αγωγή του, ο βουλευτής διεκδικεί από τη δημοσιογράφο ποσό που υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ για τους χαρακτηρισμούς «κατακάθι», «σιχαμένος» και «καθίκι», που χρησιμοποίησε σε βάρος του σε ανάρτησή της στο facebook τον Ιούνιο του 2015, με αφορμή προγενέστερες δηλώσεις του για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και η τηλεκριτικός βγήκαν εκτός ελέγχου, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε παρομοιάσει σε σχόλιό του την κατάσταση της Ελλάδας με την Ουκρανία (σε περίπτωση χρεοκοπίας) και είχε αναφέρει ότι εκεί «κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες».

Ξέσπασμα

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της τη «δηλητηριώδη» Ντέπυ Γκολεμά, που ξέσπασε διαδικτυακά: «Οι π… και οι παραδουλεύτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μία τη δουλειά τους, με πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην 1η κατηγορία. Οσο για τη δεύτερη, ρε μ… του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω, ρε καθίκι, πουθενά, θα σε φτύσω, σιχαμένε. Να τον χαίρεστε που τον ψηφίσατε να είναι μέσα στη Βουλή, το κατακάθι».

Ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είχε αντιδράσει προαναγγέλλοντας ότι θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες. «Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν, αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω μέχρι την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς…» είχε απαντήσει μέσω Twitter.

«Αλλιώς τι; Θα με βρουν σε κάνα πηγάδι; Θα με χάσουν οι δικοί μου; Τι αλλιώς…» ανταπάντησε η Ντέπυ Γκολεμά στον λογαριασμό της στο facebook, σημειώνοντας: «Μπορεί εγώ να χρησιμοποίησα μια λέξη πάνω στα νεύρα μου… που δεν συνηθίζω… αλλά οι 400 κοινοποιήσεις που υπάρχουν… και ο κόσμος που το διάβασε κατάλαβε την οργή της κόρης μιας καθαρίστριας…».

Η πρωτοφανής διαδικτυακή διαμάχη συνεχίστηκε με νέα tweets του κ. Γεωργιάδη, που έγραψε: «Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, ούτε απειλές απευθύνω ούτε βία, απλώς αύριο θα καταθέσω αγωγή και μήνυση και θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Κυρία μου, αν πάνω στα νεύρα μας βρίζαμε όλοι τόσο χυδαία ο ένας τον 34edeawrtfgv 1άλλον, θα ήταν ζούγκλα».

Με την υπ’ αριθμόν 3265/2015 αγωγή που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης αξιώνει αποζημίωση από την κυρία Γκολεμά για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Αναβολή

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η σημερινή συζήτηση της αγωγής αναμένεται να αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους. Οπως είπε στην «Espresso» o συνήγορος του βουλευτή Θανάσης Πλεύρης: «Ο κ. Γεωργιάδης δεν επιθυμεί να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά, εφόσον δεν υπήρξε ανάκληση των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος του, η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ήταν μονόδρομος».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...