Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από…

ΚΡΙΟΣ: Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι. Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμικότητά σας να ξεσπάσει σε καυγά. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΖΥΓΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δε σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε.

ΙΧΘΥEΣ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...