Ολα στη φόρα από τη Νένα

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τη σοουμπίζ με 20 sex stories στο βιβλίο-σοκ «Αν μιλούσε το… αι2ον»

Η Νένα Χρονοπούλου ετοιμάζεται να ταρακουνήσει την ελληνική σοουμπίζ, αλλά και τους πολιτικούς κύκλους, με το βιβλίο-σοκ με την υπογραφή της που στήνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων τις επόμενες ημέρες.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα της έκδοσης, που φέρει τον τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον», η ηθοποιός σκανδαλίζει με τις ερωτικές ιστορίες της, που προσπερνούν το «ροζ» και χτυπούν… κόκκινο! Πρόκειται για 20 αληθινές, «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ, ψέματα, αλλά και βιντεοκασέτες, με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου. Sex stories με sex toys, βίτσια, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και σεξουαλικές πράξεις «αλλιώς», με την ηδονή να έχει τον πρώτο λόγο και πολλά ελληνικά σπίτια να «κλονίζονται» για τυχόν αποκαλύψεις.

Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου δεν έγραψε ένα φανταστικό βιβλίο – το ακριβώς αντίθετο. Πρόκειται για προσωπικές κρυφές ιστορίες γνωστών και φίλων της από το καλλιτεχνικό στερέωμα, που δέχτηκαν να τις αποκαλύψουν, με τη συμφωνία τα πραγματικά ονόματά τους να γραφτούν… στο χιόνι!

Μέσα από την κλειδαρότρυπα

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε για να βάλει σε μια τάξη και να περιγράψει τους διαλόγους, τις σκηνές και τις στιγμές, όπως θα συνέβαινε αν η ίδια κρυφοκοίταζε μέσα από την κλειδαρότρυπα. Αν σας εντυπωσίασαν το βιβλίο «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» ή η κινηματογραφική ταινία που βασίστηκε σε αυτό, η Νένα έχει τις δικές της πιπεράτες ιστορίες να διηγηθεί. Η κρυφή ζωή πασίγνωστης μακρυμαλλούσας τραγουδίστριας, που μοιράζει «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό, ενός ηθοποιού ο οποίος έγινε και τραγουδιστής, μιας ισχυρής εισαγγελέως, ενός πολιτικού στελέχους με όνομα που «καίει» και πολλών ακόμα!

Το βιβλίο δεν είναι «κίτρινο». Είναι μια κραυγή -όπως λέει η Νένα Χρονοπούλου- των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους τους, επειδή το… αιδοίο δεν μιλάει. Η ίδια, ύστερα από τρεις γάμους, φαίνεται πως βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Τάσου Μητρόπουλου και, παρόλο που απέχει από τα θεατρικά και τα τηλεοπτικά δρώμενα, βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Το «Αν μιλούσε το… αι2ον» θα παρουσιαστεί την επόμενη Παρασκευή, στις 21.00, στο grand opening της Erotica Art (στο γήπεδο Τae Kwon Do), καθώς το περιεχόμενο του βιβλίου ταιριάζει «γάντι» θεματολογικά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.