Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Lady της Λαμπρής» ο Ζάχος!

O ταλαντούχος performer συμπεριέλαβε στο show του την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας

«Χτύπα, χτύπα σαν άντρας» προστάζει η Αντζελα Δημητρίου, με ύφος που δεν σηκώνει αντιρρήσεις στο φινάλε του νέου διαφημιστικού σποτ γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων, όπου πρωταγωνιστεί τραγουδώντας την πασχαλινή βερσιόν της διαχρονικής επιτυχίας της «Ποια θυσία». Κι όπως ήταν φυσικό, τα «χτυπήματα» στο YouTube έπεσαν… βροχή, κάνοντας viral σε χρόνο ρεκόρ τη διαφήμιση με τη «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ετοιμος να τη «χτυπήσει» τώρα με τα βέλη της σάτιράς του εμφανίζεται ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος δεν έχασε καιρό και συμπεριέλαβε με… ταχύτητα φωτός την εμφάνιση της τραγουδίστριας με κόκκινο αβγό και λαμπάδα ανά χείρας στο πρόγραμμα της παράστασής του «The Artist Show». Με πανομοιότυπο outfit και ολόιδιο ύφος, ο ταλαντούχος performer έδωσε το στίγμα του γι’ αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει στις παραστάσεις του. «Οταν η νύχτα προχωρά, σε συλλογίζομαι. Είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι…» μας τραγούδησε ο ίδιος με τη φωνή της Αντζελας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ευχήθηκε δε να καταλάβει η τραγουδίστρια ότι πρόκειται για σάτιρα και να μην αρχίσει πάλι να τον βρίζει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, επειδή είχε ενοχληθεί από τη μίμηση. «Της εύχομαι επίσης καλό Πάσχα και να φάει πολλή πετσούλα» σχολίασε ο Διονύσης μιλώντας στην «Espresso».

Spot με ποικίλα σχόλια

Οπως εκτιμάται, το νέο πασχαλιάτικο σποτ των καταστημάτων Jumbo με την Αντζελα Δημητρίου ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολές στο διαδίκτυο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για κατακρεούργηση της αυθεντικής εκτέλεσης του τραγουδιού «Ποια θυσία», που γράφτηκε από δύο αξέχαστους δημιουργούς, τον συνθέτη Χάρη Καλούδη και τον στιχουργό Μάνο Κουφιανάκη.

Στο μεταξύ, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) ζήτησε προχθές με επίσημη ανακοίνωσή του την απόσυρση της εν λόγω καμπάνιας, κάνοντας λόγο για σεξιστικά στερεότυπα και παρότρυνση σε άσκηση βίας κατά των γυναικών, με αφορμή το -κατά γενική ομολογία χιουμοριστικό- σλόγκαν της διαφήμισης «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας».

Αντιδράσεις για το σποτ είχαμε και από ανθρώπους της showbiz. «Θλιβερό και αστείο συνάμα» βρήκε το σποτ με την Αντζελα Δημητρίου η συνονόματή της Αντζυ Σαμίου. «Κορυφαίο» το χαρακτήρισε μέσα από το facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης. «Πολύ πιο ειλικρινές το τράβηγμα της Αντζελας από τα τραβήγματα της ρεκλάμας μέχρι να την ξεχειλώσουμε σε τέχνη» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Λιάντος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...