Μουνδρέας – Στάη στο πιο glamorous party της χρονιάς!

Σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 35, με θέα την Ακρόπολη, δόθηκε το περασμένο Σάββατο ίσως το πιο σικ δείπνο της χρονιάς στους κύκλους της αθηναϊκής high society. Διακόσιοι εκλεκτοί καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση γενεθλίων του επιχειρηματία Γιώργου Μπαρμπαλιά και της συζύγου του Ναταλίας Μουνδρέα. Ο γιος του αξέχαστου αρχιτέκτονα Ηλία Μπαρμπαλιά οργάνωσε, για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων του, πάρτι με dress code «black-tie» (σμόκιν για τους κυρίους και φόρεμα μακρύ για τις κυρίες), παραπέμποντας στις παλιές, προ κρίσης, εποχές όπου το χρήμα και η πολυτέλεια υπήρχαν σε αφθονία.

Το σπίτι είχε μετατραπεί σε μία απέραντη τραπεζαρία με μοναδικά στολίδια τα αρχαία αγάλματα και τα έργα τέχνης, επιτρέποντας να αναδειχθεί το ατμοσφαιρικό σκηνικό των σκούρων τραπεζιών με τις συνθέσεις λουλουδιών και τα αρωματικά κεριά που έκαναν όχι μόνο το art de la table, αλλά και όλη την ατμόσφαιρα μοναδική. Εξαιρετικό βέβαια ήταν και το μενού του δείπνου.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν η μητέρα του οικοδεσπότη Μπουμπού Μπαρμπαλιά αλλά και ο πεθερός του, ο γνωστός εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας, που συνοδευόταν από την επίσημη πλέον σύντροφό του Ελλη Στάη, παρουσία και των υπόλοιπων παιδιών του, της Χαρίκλειας Μουνδρέα και του συζύγου της Ηλία Παπαϊωάννου και του Γιώργου Μουνδρέα και της συζύγου του Χριστίνας Λεντούδη, βάζοντας τέλος στις φήμες που τα ήθελαν να αντιδρούν στη σχέση του με την Ελλη Στάη, καθώς λατρεύουν τον πατέρα τους και τον θέλουν χαρούμενο και ευτυχισμένο. Και, όντως, όλοι εκείνο το βράδυ ψιθύριζαν μεταξύ τους ότι «ο Μουνδρέας ξανάνιωσε…».

Αλλωστε, όπως φημολογείται, τη γνωριμία του εφοπλιστή με την Ελλη Στάη έκαναν το περσινό καλοκαίρι στην Πάτμο η Μπουμπού Μπαρμπαλιά με την Ελένη Κόκκαλη. Εκεί και οι αγαπημένες αδερφές του εορτάζοντα Ελενα Μπαρμπαλιά με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακάκη και Φαίη Μπαρμπαλιά με τον σύζυγό της Γιάννη Μάνεση, αλλά και πολλοί ξεχωριστοί τους φίλοι, όπως η Μαριάννα Λάτση, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Ιωάννα Μαρτίνου, ο Πάνος και η Ιωάννα Μαρινοπούλου, η Μαργαρίτα και ο Εντυ Σαραντόπουλος, ο Δημήτρης και η Αρετή Δαλακούρα, η Ελένη Κόκκαλη, η Ντέλλα Ρούνικ και η καλλονή Αθανασία Κομνηνού με το ωραιότερο κόκκινο φόρεμα.

Μοναδική, ίσως, μελαγχολική στιγμή της υπέροχης βραδιάς, το διπλανό, κλειστό, στοιχειωμένο και έρημο νεοκλασικό της Δ. Αρεοπαγίτου 33, όπου κάποτε φιλοξενούσε τα λαμπερά δείπνα του πρώην υπουργού και νυν κατοίκου των Φυλακών Κορυδαλλού Ακη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.