Βόλος: Πλήρωσε κλήση 200 € με κέρματα

Ακόμη… μετρούν οι υπάλληλοι στα ΕΛ.ΤΑ. Βόλου….

Ακόμη… μετρούν οι υπάλληλοι στα ΕΛ.ΤΑ. Βόλου, εξαιτίας ενός νεαρού οδηγού που βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να πάρει το αίμα του πίσω για την κλήση που πήρε, πληρώνοντας το πρόστιμο των 200 ευρώ με… κέρματα ενός, δύο και πέντε λεπτών!

Οι υπάλληλοι των ΕΛ.ΤΑ. τα έχασαν βλέποντας τη σακούλα με τα κέρματα με τα οποία ζήτησε να πληρώσει το πρόστιμο ο νεαρός που εμφανίστηκε στο γκισέ.

«Γιατί μου το κάνεις αυτό;» φέρεται ότι φώναξε απελπισμένη η υπάλληλος που παρέλαβε το «βουνό» με τα κέρματα! Ομως ο νεαρός την αποστόμωσε, απαντώντας ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τιμωρήσει το Ελληνικό Δημόσιο!

Η υπάλληλος του ζήτησε να πάει την επόμενη ημέρα για να γίνει η καταμέτρηση, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν αρκετοί υπάλληλοι στο υποκατάστημα. Εκείνος, όμως, αρνήθηκε, με το αιτιολογικό ότι έληγε η προθεσμία των δέκα ημερών, μέσα στην οποία είχε το δικαίωμα να καταβάλει το μισό χρηματικό ποσό του προστίμου.

Ετσι, η άτυχη υπάλληλος υποχρεώθηκε να αρχίσει να μετρά τα κέρματα και φώναξε δύο συναδέλφους της για να τη βοηθήσουν. Τελικά, τους πήρε δύο ολόκληρες ώρες για να ολοκληρώσουν την καταμέτρηση!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ