Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Πάρτι από τους αδελφούς Ντάβλα με 1.200 γκεστ

Ο Γιώργος και ο Χάρης γιόρτασαν με όλη την κοσμική Αθήνα τα 10 χρόνια από την ίδρυση της επιτυχημένης (στον χώρο των δημοσίων σχέσεων) εταιρίας τους

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι, από το οποίο παρήλασε όλη η κοσμική Αθήνα, τα αδέλφια Γιώργος και Χάρης Ντάβλας γιόρτασαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τα 10 χρόνια από την ίδρυση της επιτυχημένης στον χώρο των δημοσίων σχέσεων εταιρίας τους Davlas & Partners.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Το ραντεβού με τους συνολικά 1.200 καλεσμένους δόθηκε στην υπέροχα διακοσμημένη αίθουσα «Grand Ballroom» του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», όπου οι αδερφοί Ντάβλα απέδειξαν ότι δεν θεωρούνται τυχαία όλα αυτά τα χρόνια κυρίαρχοι στην εγχώρια βιομηχανία δημοσίων σχέσεων.

Λαμπερά πρόσωπα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο, πολιτικοί, επώνυμοι από τον χώρο του θεάματος και δημοσιογράφοι ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, που έδωσαν τις ευχές τους και συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή των φίλων τους. Από νωρίς το μεσημέρι και ως τα ξημερώματα ο Γιώργος Ντάβλας, ως καλός οικοδεσπότης, βρισκόταν στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου και δεχόταν κόσμο που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρεθεί στο cocktail party, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας. Ετσι, πρόσωπα όπως η Μαριάννα Λάτση, η Ελένη Μενεγάκη, η Ελενα Παπαρίζου, η Φαίη Σκορδά, η Ολγα Κεφαλογιάννη, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκαν στο πρώτο γκρουπ των προσκεκλημένων που έφτασαν στη «Μεγάλη Βρεταννία» και συνομίλησαν με τους διοργανωτές, ενώ λίγες ώρες αργότερα την είσοδο του ξενοδοχείου πέρασαν -μεταξύ άλλων- οι Δημήτρης Κοπελούζος, Πάρης Κασιδόκωστας, Αννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης, η σύζυγος του Νικολάου, Τατιάνα Μπλάτνικ, οι Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου. Οι κυρίες της καλής κοινωνίας έκαναν συλλεκτικές εμφανίσεις και απόλαυσαν τα φλας των φωτογράφων, ενώ οι εντυπωσιακές τουαλέτες και τα κοσμήματα μονοπώλησαν τις συζητήσεις στα πολλά και διαφορετικά πηγαδάκια που στήθηκαν στο χλιδάτο σαλόνι του ξενοδοχείου-κοσμήματος της Αθήνας.

Selfies και πειράγματα

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι αδερφοί Γιώργος και Χάρης Ντάβλας χαιρέτησαν έναν προς έναν τους καλεσμένους τους, εδώ δεν έλειψαν οι selfie φωτογραφίες και τα πειράγματα. Πάντα διακριτική δίπλα στον σύζυγό της, Γιώργο Ντάβλα, η πανέμορφη Ελενα Μητσοπούλου, εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με το άψογο στιλ και τους τρόπους της. Ξεχωριστά ήταν ως και τα cocktails που προσφέρθηκαν στη γιορτή, καθώς έφεραν τα ονόματα των διοργανωτών «George D» και «Harry D».

Ο Γιώργος Ντάβλας, εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, δήλωσε: «Είναι μεγάλο προνόμιο σε τόσο δύσκολους καιρούς να δέχεσαι τόση αγάπη και υποστήριξη. Είναι μια δύσκολη δουλειά που απαιτεί προσωπική αφοσίωση από τον καθένα μας που βρίσκεται πίσω από τα projects που κάνουμε, αλλά αυτό που σε αποζημιώνει είναι οι φιλίες που βλέπεις να δημιουργούνται και η απήχηση που έχει αυτό που κάνουμε! Τόσο εγώ όσο και ο Χάρης τους ευχαριστούμε όλους».

Η Davlas & Partners αποτελεί εδώ και μία δεκαετία την πιο αξιόπιστη πρόταση στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει προτείνει το πιο ολοκληρωμένο σύνολο στρατηγικού σχεδιασμού, κατέχει τη βαθιά γνώση του PR και εξασφαλίζει τη συνεργασία των καλύτερων επαγγελματιών στο είδος τους, προσφέροντας στον πελάτη ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...