Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ο Αρης και η Τζούλια στην πασαρέλα!

► Το βραβείο στον καλύτερο νέο σχεδιαστή από τον Σπηλιωτόπουλο
► Η Αλεξανδράτου με μαύρη διαφάνεια και σέξι εμφάνιση
► Η έκπληξη του Ζάχου ως «Λαίδη της Λαμπρής»
► Μήνυμα από τον Τσέλιο για το σύμφωνο συμβίωσης με δύο γαμπρούς στο catwalk

4rwet45ewtsr 2Το βραβείο στον καλύτερο νέο σχεδιαστή από τον Σπηλιωτόπουλο

Στην πασαρέλα της 19ης Athens Xclusive Designers Week ανέβηκε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Οχι, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν αποφάσισε ξαφνικά να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αν και πολύ συχνά οι εμφανίσεις του θυμίζουν άνθρωπο του χώρου της μόδας, αλλά κλήθηκε να δώσει το βραβείο του Best New Designer.

Ο νυν σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, φορώντας σκούρο κοστούμι, με γυρισμένο ρεβέρ στο παντελόνι και ποσέτ αντί γραβάτας, βράβευσε τη Fotini Lgk, που διακρίθηκε φέτος παρουσιάζοντας μία συλλογή εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές ιαπωνικές φορεσιές και τα φαινόμενα του Διαστήματος. Οι δημιουργίες της νεαρής συνοδεύονταν από εντυπωσιακά head pieces. Ο κύριος Σπηλιωτόπουλος, 4rwet45ewtsr 7ως επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, χαιρέτησε τους 23 νέους σχεδιαστές που πήραν μέρος, διεκδικώντας τρία βραβεία: Best Catwalk, Best Trendsetter και φυσικά το Best New Designer.

Η επιλογή του Αρη Σπηλιωτόπουλου δεν φάνηκε να παραξενεύει τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, που έγινε προχθές στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, αφού η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν από τους πιο καλοντυμένους κυρίους της πολιτικής ζωής, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη σημασία τόσο στις επίσημες εμφανίσεις του όσο και στις πιο κάζουαλ. Επιλέγει κλασικά κομμάτια, γνωστών brands, τα οποία συνδυάζει με επιτυχία.

Εκτός από τον πρώην υπουργό, στο catwalk βρέθηκε και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία βράβευσης. Το Best Catwalk Award κέρδισε η TLΓΔ της Δέσποινας Τουλγαρίδου, που παρουσίασε oversized δημιουργίες, ενώ το βραβείο Best Trendsetter πήρε για δεύτερη φορά η Joy Koumentakou I madebyJK, παρουσιάζοντας τη συλλογή «Feelings».

____
 

4rwet45ewtsr 6Η Αλεξανδράτου με μαύρη διαφάνεια και σέξι εμφάνιση

Κανείς δεν την περίμενε κι όμως εκείνη έκανε την έκπληξη. Βγήκε στην πασαρέλα και τους θύμισε τις παλιές, καλές εποχές, όταν τα πάντα έδειχναν πως ο κόσμος της μόδας ήταν δικός της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που ζει τα τελευταία τρία χρόνια στη Βιένη με τον σύζυγό της Κρίστιαν Καρπόζηλο, φόρεσε μία από τις πιο αποκαλυπτικές δημιουργίες του οίκου Nikos-Takis και απέδειξε πως ακόμη… το ‘χει. Αλλωστε, κάνει πλέον επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, συνεργαζόμενη ακόμη και με μεγάλα ευρωπαϊκά περιοδικά. Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006 εμφανίστηκε στο catwalk της 19ης 4rwet45ewtsr 4Athens Xclusive Designers Week φορώντας μαύρο, μακρύ και διάφανο φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες, το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη. Από μέσα διακρινόταν ένα ασημένιο εσώρουχο, ενώ το στήθος της καλυπτόταν από λευκά απλικαρισμένα λουλούδια. Η δημιουργία είχε επίσης ψηλό γιακά, ο οποίος αναδείκνυε την καρέ, πλατινέ κουπ στα μαλλιά της.

Μπλαζέ ύφος

Περπατώντας με χάρη κι έχοντας το μπλαζέ ύφος που πάντα τη χαρακτήριζε ως μοντέλο, η Τζούλια γύρισε τους παρευρισκομένους δέκα χρόνια πίσω, στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όταν εντυπωσίαζε με τις αναλογίες της αλλά και με την εξωπραγματική ομορφιά του προσώπου της. Τότε που όλοι μιλούσαν για τη νέα μούσα των Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Δυστυχώς, η πορεία της διέψευσε εκείνους που πίστεψαν πως θα μπορούσε να βγάλει την ελληνική ομορφιά εκτός συνόρων μέσω της μόδας. Βέβαια τα τελευταία χρόνια η ξανθιά πρώην πορνοστάρ κάνει προσπάθειες να επιστρέψει στον χώρο που την ανέδειξε, επιλέγοντας προσεκτικά τις δουλειές που κλείνει. Πάντως η εμφάνισή της στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας έτυχε θερμής υποδοχής από τους θεατές αλλά και τους ανθρώπους του χώρου.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

4rwet45ewtsr 5____
 

Η έκπληξη του Ζάχου ως «Λαίδη της Λαμπρής»

Ποια Lady; Στο σόου του οίκου μόδας Nikos-Takis τα φλας έπεσαν πάνω στον Διονύση Ζάχο, ο οποίος εμφανίστηκε στο catwalk μιμούμενος την Αντζελα Δημητρίου στην επίμαχη διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων. Ο performer, ο οποίος παρουσίασε κιόλας την επίδειξη φορώντας αρχικά ένα λευκό κοστούμι με την υπογραφή Nikos-Takis, ξάφνιασε τον κόσμο στο φινάλε, αφού βγήκε ντυμένος Αντζελα, την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν να φύγουν.

«Καθίστε κάτω. Ηρθε η Ανάσταση νωρίτερα. Το αποφάσισα εγώ. Θα τη γιορτάσουμε τώρα» πρόσταξε ο Ζάχος με τη φωνή της Λαίδης και τα πρώτα γέλια αντήχησαν στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου ολοκληρώθηκε χθες η 19η Athens Xclusive Designers Week.

Η συνέχεια τον βρήκε να τραγουδά την πασχαλινή βερσιόν του τραγουδιού «Ποια θυσία» και το κοινό να τον αποθεώνει. Θέλετε και το καλύτερο; Στην ίδια επίδειξη πήρε μέρος και ο Γιώργος Καβακάκης, το μοντέλο που τσουγκρίζει το αβγό της Αντζελας στο πολυσυζητημένο σποτ. Μετά την ορίτζιναλ «Λαίδη της Λαμπρής», λοιπόν, ο Καβακάκης γνώρισε και τον Ζάχο που τη μιμείται!

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

____
 

Μήνυμα από τον Τσέλιο για το σύμφωνο συμβίωσης με δύο γαμπρούς στο catwalk

4rwet45ewtsr 1Αν και οι θεατές του fashion show του Μάκη Τσέλιου περίμεναν ότι η επίδειξη θα κλείσει με την παραδοσιακή νυφική δημιουργία (άλλωστε, είναι από τους μακροβιότερους designers στο χώρο της μόδας), εκείνος έκανε την έκπληξη!

Αντί να παρουσιάσει κάποιο νυφικό της συλλογής του, αποφάσισε να δηλώσει τη στήριξή του στο σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πλέον μπορούν να υπογράφουν τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ετσι, ανέβασε στο catwalk δύο… γαμπρούς, με τον έναν να φορά σκούρο κοστούμι και τον άλλο λευκό, οι οποίοι μάλιστα έμοιαζαν σαν το αρνητικό της ίδιας φωτογραφίας, λόγω χρωματικής αντίθεσης. Οι νεαροί εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι χέρι, ενώ κάποιοι θεώρησαν ότι ίσως αυτό να ήταν και δήλωση υποστήριξης του σχεδιαστή στους γάμους μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου. Η επιλογή του Τσέλιου να εμφανίσει τα αρσενικά μοντέλα του ως… νεονύμφους καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της μόδας που παρακολούθησαν το show, ενώ τα κινητά τηλέφωνα πήραν… φωτιά, καταγράφοντας τη στιγμή με φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε επίσης: 

«Τυφώνας» Ηλιάδη στην πασαρέλα!


 


{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...