Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

.ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις.

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται. Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι, για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας. Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σχετικά με αυτά που σας συμβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με κατανόηση και αγάπη βρείτε μαζί με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο υπό το πρίσμα της λογικής και μην ξεχνάτε να ακολουθείτε την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική κατάστασή σας. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέλφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Τουλάχιστον για σήμερα μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό περιβάλλον σας. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε, ξεπερνώντας τους κρυφούς φόβους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κοινωνικός κύκλος σας ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Οργανώστε καλύτερα τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τα αρνητικά θετικά με διπλωματία, οξυδέρκεια και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας. Πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, και αυτό είναι σημαντικό. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή σας. Οι προσωπικές σχέσεις χρειάζονται ακόμη δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα για να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...