Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες...

«Πυρά» non stop από τον Ντάφι: Ο Βασάλος είναι ο Νο 1...

Νέα «πυρά» από τον Τριαντάφυλλο με αποδέκτη τον Κωνσταντίνο...

Ο Κώστας Σόμμερ μας «συστήνει» την 3,5 μηνών κορούλα του

Ο Κώστας Σόμμερ, είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς, αφού πριν...

«Survivor All Star» αποκάλυψη: Τσιμπούσι με ρύζι, κοτόπουλο και πίτες πριν από...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις κανονισμών...

Η αστυνομικός με φαν κλαμπ από …μαθητές!

Η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου μίλησε για τον ΚΟΚ σε σχολείο της Ξάνθης

Η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου μίλησε για τον ΚΟΚ σε σχολείο της Ξάνθης

Μια νεαρή και όμορφη αστυνομικός, που είναι και διοικητής στο τοπικό τμήμα, έχει κλέψει τις καρδιές των κατοίκων και ιδίως των μαθητών στο χωριό Μύκη της Ξάνθης. Η αστυνομικός με τα ξανθά μαλλιά «κέρδισε» τα πιτσιρίκια από τη στιγμή που άφησε το γραφείο της και επισκέφτηκε το μειονοτικό σχολείο για να κάνει μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Επί τρεις ώρες την περασμένη Δευτέρα η ανθυπασπιστής Χρυσούλα Καζάκου (είναι και η ίδια μητέρα) εξηγούσε στα παιδιά τα… μυστικά του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μαθαίνοντάς τους τι να προσέχουν στον δρόμο για να γίνουν σωστοί πεζοί και στο μέλλον σωστοί οδηγοί. Οι μαθητές κατενθουσιάστηκαν, όπως και οι δάσκαλοι, που έστειλαν στη διοικητή ευχαριστήρια επιστολή.

f1

«Θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την όμορφη εκδήλωση – ενημέρωση που παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής και την ερμηνεία του ΚΟΚ, στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του σχολείου μας» αναφέρει στην επιστολή της στην πανέμορφη αστυνομικό η διεύθυνση του οκταθέσιου μειονοτικού δημοτικού σχολείου της Μύκης. «Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών του ελληνικού κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας» καταλήγει η επιστολή.

Η νεαρή, με καταγωγή από την Ξάνθη, αποφοίτησε από τη Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στην ίδια πόλη και ανέλαβε χρέη διοικητή στο τμήμα της Μύκης. Εχοντας, όπως φαίνεται, γνώση της ευαίσθητης περιοχής όπου υπηρετεί, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με το έργο που επιτελεί, φέρνοντας τον πολίτη ακόμη πιο κοντά στην Αστυνομία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο γιος της ηθοποιού

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι από τις πιο ταλαντούχες και...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Προβλήματα για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε πόση περιουσία της έμεινε

Η Αθηνά Ωνάση, εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση, ζει...