Ενοχος για το «δωράκι»

Οκτώ χρόνια κάθειρξη (με αναστολή) για =δωροδοκία στον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου

Οκτώ χρόνια κάθειρξη (με αναστολή)  για  =δωροδοκία στον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου

Ενοχο χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρη Τομπούλογλου για το χριστουγεννιάτικο «δωράκι» 25.000 ευρώ που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει από εκπρόσωπο διαφημιστικής εταιρίας τον Δεκέμβριο του 2013.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Ο 57χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών και τριών μηνών και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 40.300 ευρώ για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της παθητικής δωροδοκίας και της παράνομης οπλοκατοχής. Ωστόσο ο κ. Τομπούλογλου, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- απαίτησε μίζα προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρία που είχε αναλάβει την προώθηση προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία, δεν θα περάσει το κατώφλι της φυλακής.

Απαγόρευση εξόδου

Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό και του επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
«Θα αγωνίζομαι μέχρι το τέλος της ζωής μου για να αποδείξω την αθωότητά μου» είπε προς την έδρα ο Χάρης Τομπούλογλου μετά την έκδοση της απόφασης.

Επιπλέον, οι δικαστές καταδίκασαν σε κάθειρξη πέντε ετών και επτά μηνών με αναστολή τον συγκατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του κ. Τομπούλογλου, Χρήστο Τριαντάφυλλου, για απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης, συνέργεια σε δωροδοκία, αντίσταση κατά της Αρχής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Νωρίτερα το δικαστήριο είχε απορρίψει τα ελαφρυντικά του πρότερου εντίμου βίου και της μετά την τέλεση της πράξης καλής συμπεριφοράς, που αιτήθηκαν μέσω των συνηγόρων τους οι δύο καταδικασθέντες.

Ομόφωνα αθώο έκρινε η έδρα τον γιατρό Στέφανο Μιχαλακο, αποφαινόμενη πως στην περίπτωσή του «οι ενδείξεις δεν μετατράπηκαν σε αποδείξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.