Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Σαββίδης: Η κυβέρνηση δεν θέλει τους επενδύτες

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στη Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής χθες.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΝΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στη Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής χθες. Το θέμα της ομιλίας του ήταν η ενημέρωση για επενδύσεις από Ελληνες του εξωτερικού. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, εν όψει της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου. «Είναι εχθρικοί οι επενδυτές για τη χώρα.

Αντιμετωπίζονται ως εχθροί. Αγόρασα τη ΣΕΚΑΠ κανονικότατα με το τίμημά της και εκ των υστέρων μου ζήτησαν άλλα 37.000.000 ευρώ για χρέη που δεν ειπώθηκαν αρχικά. Δεν ευνοεί το οικονομικό περιβάλλον καμία επένδυση και οι όποιοι επενδυτές απογοητεύονται μόλις επιχειρήσουν κάτι. Μην περιμένετε να υπάρξουν επενδύσεις με αυτό το καθεστώς» είπε ο Ιβάν Σαββίδης στην τοποθέτηση που έκανε στην επιτροπή. Μετά το πέρας της ακρόασης ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κάθισε για πολλή ώρα στο εντευκτήριο και συνομίλησε με βουλευτές, ενώ συνοδευόταν από τον προσωπικό του δικηγόρο και συνεργάτες του. Τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη δεν τις θέλει η κυβέρνηση. Αυτές όμως των Σύρων προσφύγων είναι καλοδεχούμενες.

(!)

f2 0

Αρχισυντάκτρια των δελτίων ειδήσεων θέλει να γίνει, ως φαίνεται, η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη. Η ίδια χθες στην ενημέρωση των συντακτών στο briefing γκρίνιαζε ότι τα… συστημικά μέσα δεν έπαιξαν ως είδηση τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πορτογάλο ομόλογό του, που έγινε προχθές στου Μαξίμου. Αλλάξτε δουλειά, κυρία Γεροβασίλη, και ελάτε στις συσκέψεις να προτείνετε σειρά και κρισιμότητα θεμάτων!

Πελεκάνοι στις κάλπες
Ψήφισαν μέχρι και οι… πελεκάνοι, που είναι προστατευόμενο είδος, στον Δήμο Πρεσπών για την εκλογή του τοπικού προέδρου της ΝΟΔΕ αλλά και της ΟΝΝΕΔ, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών που έφτασαν στη στήλη μας.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο δήμαρχος μίσθωσε λεωφορεία με φοιτητές άλλων περιοχών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Δήμο Πρεσπών για να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους δικούς του υποψηφίους. Στόχος τους, η τοπική της Ν.Δ. Πρεσπών αλλά και η ΟΝΝΕΔ, φυσικά εις βάρος του νυν βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Από το 10% στο 15% θα ανεβεί η παρακράτηση στον μισθό των βουλευτών και ευρωβουλευτών της Ν.Δ., που με εντολή Μητσοτάκη συμμετέχουν στην οικονομική εξυγίανση του κόμματος. Με επιστολή Κώστα Τσιάρα που εστάλη στις υπηρεσίες της βΒουλής θα προχωρήσει άμεσα η παρακράτηση στον μισθό, που αφορά τους πάντες.

Παράπονα από βουλευτές

Βουλή των Λόρδων και όχι των απλών βουλευτών είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τους βουλευτές του! Κι αυτό γιατί καταστρατηγώντας τον Κανονισμό οι αρχηγοί, οι υπουργοί και οι εκπρόσωποι των κομμάτων μιλούν ακατάπαυστα, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι χρόνοι για τους υπολοίπους.
Σε τριήμερη συζήτηση και δεν μιλάει ούτε το ένα τρίτο της Βουλής καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εθνοπατέρες. Ετσι, στη συζήτηση για τον Κανονισμό της Βουλής ζητήθηκε να περιοριστούν επισήμως οι χρόνοι των υψηλών αγορητών χάριν του λαού! «Από Βουλή των Λόρδων να γίνει Βουλή των βουλευτών» λένε με ένα στόμα όλοι τους. Το θέμα έγινε δεκτό. Μένει να τηρηθεί!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...