Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Εφτιαχνε την κόμη και μίλαγε για τη Ν.Δ.

Την κόμη της έφτιαχνε σε γνωστό κομμωτήριο του Ψυχικού η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Την κόμη της έφτιαχνε σε γνωστό κομμωτήριο του Ψυχικού η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη. Ο υπερδραστήριος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ήταν το βασικό θέμα μεταξύ του λουτήρα και της βούρτσας. Μάλιστα η κυρία αντιπροέδρου, η οποία φορούσε κόκκινο παντελόνι και ίδιου χρώματος γόβες, δεχόταν ερωτήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις από τους πελάτες του κομμωτηρίου και το προσωπικό στη διάρκεια της σχετικής περιποίησης. Η ίδια όμως ήταν, όπως πάντα, ολιγόλογη, ενώ για να μην είναι σε κοινή θέα, όπως όλοι οι υπόλοιποι, τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της… παράμερα των απλών θνητών. Και εκεί λοιπόν, αντί να μιλάνε για…τρίχες, μιλούσαν για τη Ν.Δ.!

(!)

dfgdf

Για νυχτερινές τροπολογίες που κατατίθενται στα κρυφά και ρουσφέτια για λίγους φίλους κατήγγειλε το σύνολο των βουλευτών της αντιπολίτευσης την κυβέρνηση. Ούτε μία ούτε δύο αλλά 13 τροπολογίες πέρασαν εν μια νυκτί, στο πλαίσιο σχεδίου νόμου του υπουργείου Υποδομών.
Αυτό προκάλεσε σάλο χθές στη Βουλή. Οπως λένε με ένα στόμα βουλευτές όλων των παρατάξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει εκπρόθεσμες τροπολογίες κατά κόρον στο Κοινοβούλιο. Είναι πρωτοφανές να κατατίθενται 13 διαφορετικές τροπολογίες, οι δύο μάλιστα από αυτές μία ώρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή, και γι’ αυτό ξεσηκώθηκαν όλοι εναντίον του Χρήστου Σπίρτζη και της Θεανώς Φωτίου, η οποία βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα. «Γιατί γίνεται αυτό; Τι είναι τόσο επείγον που δεν μπορεί να κατατεθεί με νομοσχέδιο; Γιατί εκπρόθεσμες τροπολογίες;» είπε έξαλλος ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης: «Είναι κατάπτυστες πολλές από αυτές τις τροπολογίες. Νομοθετείτε νύχτα τα ρουσφέτια σας».

Στοιχήματα για τις εκλογές
Αρχισαν να παίζουν στοιχήματα οι βουλευτές, για τις πιθανές ημερομηνίες των εκλογών. Μια 22 Μαΐου και μια 26 Ιουνίου! Εκλογές πλανώνται στον ορίζοντα και οι συζητήσεις στο Κοινοβούλιο μεταξύ των βουλευτών ολοένα και φουντώνουν. Ο Γιώργος Αμυράς αναρωτήθηκε μάλιστα ύστερα από τον καταιγισμό «τροπολογιών-ρουσφετιών», όπως είπε, μήπως όντως έρχονται οι εκλογές. Τι λέτε, κ. Τσίπρα; Μαγειρεύετε εκπλήξεις;

Την ώρα που ανασυγκροτείται -υποτίθεται- η Κεντροαριστερά, οι πασοκτζήδες επιμένουν ότι υπάρχει αθρόα προσέλευση δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα τους. Λέτε να είναι αλήθεια; Πάντως το λένε πολλοί, όλοι οι εναπομείναντες δηλαδή. Σιγά σιγά, παιδιά, μη φρακάρει η πόρτα, λέμε εμείς.

Καταγγελία στον Φίλη

Παιχνίδια που παίζονται για ακόμη μια φορά με τα πανεπιστημιακά τμήματα του
Αγρινίου στον νομό Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ζητά από το υπουργείο Παιδείας την ενίσχυση της λειτουργίας τους, την παραμονή τους στο Αγρίνιο και μελλοντικά τη δημιουργία τεχνικού πανεπιστημίου με έδρα το Αγρίνιο, πόλη-κέντρο της δυτικής Ελλάδας.
Η ίδια η πρύτανης των τμημάτων ζητά τη μεταφορά τους στην Πάτρα, γεγονός που σύμφωνα με τον βουλευτή είναι καταστροφικό για τους φοιτητές, τους καθηγητές και τον νομό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...