Αδειοδοτήσεις: Ο ΠΑΣ και οι άλλοι!

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου, αφού κανένα νέο στοιχείο δεν θα γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό. Ο κ Δημητρίου είναι κατηγορηματικός: «Τα έλεγαν αυτά και τα Γιάννενα τα προηγούμενα χρόνια, ότι “θα λύσουμε τα προβλήματα σε δεύτερο βαθμό”. Ο κανονισμός το γράφει ρητά. Ο δικονομικός κανονισμός λειτουργίας στα άρθρα 19 και 20 λέει ότι δεν επιτρέπεται να προσκομίζονται έγγραφα μετά την πάροδο της 31ης Μαρτίου. Θα σας πω ένα παράδειγμα: Αν έπρεπε μια ομάδα να φέρει το έγγραφο “χ” και δεν το έφερε, αλλά το προσθέτει μετά, πώς θα ανατρέψεις ως επιτροπή μια απόφαση, όταν οι προηγούμενοι ποτέ δεν το είχαν μπροστά τους αυτό το χαρτί για να το κρίνουν;»

Για τον φετινό φάκελο του ΠΑΣ σχολίασε: «Τα έκαναν όλα σωστά, ό,τι λέει ο κανονισμός, και είμαι ευτυχής γιατί ύστερα από τρία χρόνια που κοβόταν πήρε άδεια. Πιστεύω ότι πραγματικά είναι μια ευκαιρία αυτή η διαδικασία για τις ομάδες και είναι εργαλείο εξυγίανσης, αλλά εξαρτάται από την κάθε ομάδα πώς θα την αξιοποιήσει. Την άδεια που πήραν τα Γιάννενα τη δικαιούνταν. Δεν φημίζομαι για την επιείκειά μου, ούτε ότι κάνω χάρες. Τη δικαιούνταν και την πήραν, όπως δεν τη δικαιούνταν και δεν την πήραν τα προηγούμενα χρόνια».

Καταλήγοντας, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο θέμα των 100 δόσεων και στο αν θα μπορούσε να πάρει άδεια από πέρυσι ο ΠΑΣ: «Στο θέμα των 100 δόσεων είχε δοθεί πέρυσι παράταση 15 ημερών από την ΕΠΟ μόνο για την Ελλάδα. Την UEFA δεν την απασχολεί αν δόθηκε παράταση στην Ελλάδα. Πανευρωπαϊκά ισχύει η ημερομηνία της 31ης Μαρτίου. Τα ρύθμισες έως τότε, μπράβο σου, δεν τα ρύθμισες, λυπάμαι πολύ».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ