Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε γι’ αυτήν. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά

ΚΡΙΟΣ: Ολες οι αποφάσεις είναι δικές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας. Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού προτού ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας. Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές. Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη.

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε γι’ αυτήν. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ό,τι σας ταλαιπωρεί. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας χωρίς βιαστικές κινήσεις. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει διχογνωμία ανάμεσα σε σας και στο περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε και άλλα μέτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διακανονισμοί που θα κάνετε φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας. Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή προτού αποφασίσετε. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμες είναι πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες δυνάμεις σας και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσουν τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούργιες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ