Γαλλικό κλειδί της πρόκρισης

Με δύο γκολ του Γκριεζμάν η Ατλέτικο νίκησε την Μπάρτσα και πήγε τετράδα

Επιμέλεια
Χάρης Δάντσης

Η Μαδρίτη στις φλόγες! Ενα βράδυ μετά την πρόκριση της Ρεάλ, η Ατλέτικο απέκλεισε (όπως πριν από δύο χρόνια) την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας 2-0 και ανατρέποντας την ήττα 2-1 στη Βαρκελόνη. 

Οι «μαχητές» του «Τσόλο» Σιμεόνε άνοιξαν το σκορ με τον Γκριεζμάν στο 36′ κι έκαναν με πέναλτι του ίδιου παίκτη το 2-0 στο 88′, αντέχοντας στο σφυροκόπημα των Καταλανών. Πάντως, η «Μπάρτσα» φωνάζει δικαίως για πέναλτι στο 90+2′ σε χέρι του Γκάμπι (ο Ριτσόλι υπέδειξε λανθασμένα φάουλ). Το άλλο εισιτήριο για την τετράδα πήρε η Μπάγερν, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Οι «αετοί» προηγήθηκαν με τον Χιμένες στο 27′, ωστόσο οι Βαυαροί (που είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς 1-0) έκαναν την ανατροπή με τους Βιδάλ (38′) και Μίλερ (52′) και κλείδωσαν την πρόκριση. Το 2-2 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ταλίσκα (76′). Εκτός αποστολής έμειναν Μήτρογλου (λόγω τραυματισμού), Σάμαρης. Στους «4» έχει περάσει και η Μάντσεστερ Σίτι.

Απόψε θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί προημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ. Τα βλέμματα στρέφονται στο Ανφιλντ για το παιχνίδι Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ (1-1 το πρώτο ματς), που θα διεξαχθεί μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων θα τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο. 

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 22.05, ενώ την ίδια ώρα θα αναμετρηθούν και Σεβίλλη – Μπιλμπάο (2-1), Σαχτάρ – Μπράγκα (2-1) και Σπάρτα Πράγας – Βιγιαρεάλ (1-2).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.