Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τι τράβηξα επειδή ήμουν χοντρή

Η 27χρονη τραγουδίστρια Νίνα Καραπάνου εξομολογείται στην «Εspresso» τον «εφιάλτη» που βίωνε σε δουλειές λόγω του πάχους της

Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Νίνα Καραπάνου κάθε φορά που ακούει για bullying. Η 27χρονη γλυκιά τραγουδίστρια, που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Σπανό και τον Μάνο Ελευθερίου σε ένα ειδικό αφιέρωμα για εκείνους, και πήρε, εκτός από χειροκρότημα, και διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της, εξομολογείται στην «Espresso» όσα «άγρια» πέρασε εξαιτίας των κιλών της.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ημουν 122 κιλά, κανένας δεν με έπαιρνε στη δουλειά λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης, “έτρωγα” τη μία απόρριψη μετά την άλλη. Σε μικρά μαγαζιά όπου εμφανιζόμουν είχα ακούσει τα πάντα. Μία θαμώνας είχε πει σχεδόν μέσα στα μούτρα μου “πολύ ωραία φωνή, αλλά καλύτερα να την ακούς παρά να τη βλέπεις”» λέει στην «Espresso» η Νίνα και συνεχίζει: «Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Εχασα την αυτοεκτίμησή μου. Δεν ήθελα να βγάζω ούτε φωτογραφίες, παρά μόνο μέχρι το μπούστο. Αυτό το ήξεραν οι οικείοι μου και το σέβονταν, προκειμένου να με κάνουν να αισθανθώ καλύτερα».
Η Νίνα αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη την εποχή, προκειμένου να δώσει κουράγιο και να ενθαρρύνει παιδιά τα οποία έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού. 34e3q4rf«Ενιωθα πολύ χαλιά. Παρόλο που ήξερα τις φωνητικές δυνατότητές μου, έφτασα σε σημείο να αμφιβάλλω κι εγώ η ίδια για τον εαυτό μου» λέει και αποκαλύπτει ότι τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, πρώτα για εκείνη κι ύστερα για όλους τους άλλους. «Ηθελα να αλλάξω την εικόνα μου, την οποία θεωρούσα υπεύθυνη για την κατάσταση που βίωνα. Κινδύνεψα να πεθάνω από τις εξαντλητικές δίαιτες, αφού κάποιες ήταν… μέχρι τελικής πτώσης. Εχανα γρήγορα βάρος, αλλά έπαιρνα το διπλάσιο κι έτσι αναγκαζόμουν να μπω σε νέα δοκιμασία, καταστρέφοντας ουσιαστικά την υγεία μου. Μέχρι τη στιγμή που πήγα σε έναν γιατρό, γνωστό του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση, το γνωστό γαστρικό μανίκι». Το μετά, ωστόσο, ήταν το ίδιο σοκαριστικό με το πριν, σε άλλο, βέβαια, επίπεδο.

Νευρική ανορεξία

«Εκεί που πίστευα ότι όλα αλλάζουν, ήρθε το σοκ. Χρειάστηκα μεγάλο χρονικό διάστημα να δεχτώ τον νέο μου εαυτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω την αλλαγή. Πήγαινα στα καταστήματα ρούχων γιατί δεν μου έκαναν τα προηγούμενα ρούχα μου και χρειαζόμουν άλλη γκαρνταρόμπα πια. Από συνήθεια, όμως, κατευθυνόμουν στα ράφια με τα XL νούμερα. Τότε ήταν που άγγιξα το πρώτο στάδιο της νευρικής ανορεξίας και πέρασα στην αντίπερα όχθη. Ετρωγα λίγο και αμέσως λιποθυμούσα. Ευτυχώς η μητέρα μου πήρε την κατάσταση στα χέρια της» εξομολογείται. Ωστόσο, βάζοντας τη διατροφή της σε σειρά, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. «Σήμερα ακολουθώ συγκεκριμένο διαιτολόγιο και διατηρούμαι στα 57 κιλά».

Με την απώλεια των πολλών κιλών άλλαξε, όπως ήταν επόμενο, και η συμπεριφορά των γύρω της. «Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό, να προσέχουμε την εξωτερική εμφάνιση και όχι το ταλέντο. Δεν μπορούσα να πιστέψω την αλλαγή στη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν και των συναδέλφων μου. Ενώ ήμουν ο ίδιος άνθρωπος, με έβλεπαν αλλιώς λόγω της εμφάνισής μου» δηλώνει.

Το πρώτο κομμάτι και τα σχέδια για τουρνέ σε όλη  την Ελλάδα

Με μια πιο ελκυστική εμφάνιση πια, η Νίνα άρχισε να κυνηγά το όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι εδώ στην Ελλάδα, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα είχε φανταστεί. Ετσι αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της στο εξωτερικό, ώστε να κάνει εκτός συνόρων μια νέα αρχή. «Είχα έρθει σε επαφή με την ελληνική κοινότητα στη Σουηδία και ήμουν έτοιμη να φτιάξω βαλίτσες. Τότε ήταν που γνώρισα τη συγγραφέα Ευανθία Μάγνη, η οποία μου έδωσε το κουράγιο που μου έλειπε και πήρα την απόφαση να μείνω. Με πήγε στη δισκογραφική εταιρία Spider music, στην οποία ανήκει και η Shaya, κι εκεί άρχισε το όνειρο για μένα. Ηδη κυκλοφορεί το πρώτο μου κομμάτι που λέγεται “Θάλασσά μου” (φωτό) σε στίχους της Ευανθίας και μουσική της ίδιας και του Χρήστου Γιώτη, και μπορώ πλέον να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Μάλιστα αυτό το διάστημα, εκτός από το δεύτερο τραγούδι που ετοιμάζω, σχεδιάζω και μια μεγάλη τουρνέ σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επικοινωνήσω τη μουσική μου. Επίσης, βρίσκομαι σε συζητήσεις για ένα σχήμα που πρόκειται να ξεκινήσει σε μαγαζί της Αθήνας» καταλήγει η όμορφη τραγουδίστρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...