Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η Τσιτσιολίνα ήρθε στην Ελλάδα με αέρα ντίβας!

Η Ιταλίδα ντίβα του πορνό έφθασε με καθυστέρηση 1,5 ώρας στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το σεξ, τους πρόσφυγες, αλλά και τον Τσίπρα

3edawef 3Ντίβα με τα όλα της η Τσιτσιολίνα, η οποία με «αέρα» σταρ και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ήδη νυχτώσει, έκανε… δύσκολη τη ζωή των δημοσιογράφων που την περίμεναν στο ξενοδοχείο «Hilton» για τη συνέντευξη Τύπου του Erotic Art Festival, το οποίο αρχίζει σήμερα, αλλά εκείνη ήταν άφαντη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Η 65χρονη πρώην πορνοστάρ, τραγουδίστρια και πολιτικός εμφανίστηκε με καθυστέρηση περίπου μιάμιση ώρας, αφού προηγουμένως είχε συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για γύρισμα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «The 2night show». Φορώντας στα ξανθά μαλλιά της στεφάνι με λουλούδια -σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της-, η Ιταλίδα με ρίζες από την Ουγγαρία, ντυμένη στα λευκά (παντελόνι και φαρδύ μπλουζάκι, μέσα από το οποίο φαινόταν ένα ροζ φανελάκι) και με άσπρα πέδιλα-πλατφόρμες, ζήτησε από τους φωτογράφους να την απαθανατίζουν από μακριά, καθώς δεν της αρέσουν τα κοντινά της!

Στο πάνελ της συνέντευξης βρέθηκαν μαζί με την Τσιτσιολίνα οι πορνοστάρ Pussy Cat και Lola Taylor, αλλά και οι παρουσιάστριες του event Εύη Αδάμ και Τζέην Σαμπανίκου, με συντονίστρια τη γνωστή sex editor Ειρήνη Χειρδάρη. «Ωραίες κυρίες έχουμε στο πάνελ, είμαι 3edawef 2ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια της, συμπληρώνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το φεστιβάλ, ακόμη και στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να μάθει για τον έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι αμαρτία και δεν πρέπει να τον βλέπουμε έτσι. Αμαρτίες είναι οι πόλεμοι και η βία. Ο έρωτας δεν άφησε ποτέ πίσω του νεκρούς, αλλά μόνο χαρά». Μάλιστα, υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να αφήσει πίσω του τα οικονομικά προβλήματα και να κάνει πολύ σεξ. «Πιστεύω ότι και ο τομέας του σεξ περνά την κρίση του, αφού υπάρχουν τρόποι, όπως τα σάιτ με πορνό, όπου μπορεί κάποιος να βρει υποκατάστατο. Πάντως, το σεξ δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την κοινωνία, η οποία πιέζεται οικονομικά» συνέχισε η Ιταλίδα σταρ και κατόπιν έπιασε το φλέγον θέμα των μεταναστών. «Πρέπει τόσο η Ευρώπη όσο και η Ελλάδα να φροντίσουν το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών. Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν από τη χώρα τους και δεν έχουν να φάνε. Πρέπει οι Βρυξέλλες να πάρουν αποφάσεις» τόνισε, ενώ παράλληλα μίλησε και για την ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς. «Δεν είναι θέμα η Αριστερά, η Δεξιά ή το Κέντρο. Το θέμα είναι οι πάνω να αγκαλιάσουν τον λαό. Δεν ξέρω για την κυβέρνηση της Αριστεράς ή τον Τσίπρα – εσείς τον ψηφίζετε και ξέρετε αν είναι σωστή η επιλογή σας».

Ωστόσο, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα, είπε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για ευχάριστα πράγματα, όπως η ευτυχία, ο έρωτας και το rock ‘n’ roll».

«Συνοδός» της Ιλόνα Στάλερ δεν ήταν κάποιος γοητευτικός άνδρας, αλλά ένα… τσαντάκι-γουρουνάκι με το όνομα Τσιτσιολίνο, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, είναι single.

3edawef 1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...