Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

«Θα χτυπήσουμε τη Χρυσή Αυγή»

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» απειλούν με αντίποινα για τα… δικαιώματα των λαθρομεταναστών.

Ευθείες απειλές για πόλεμο μέχρις εσχάτων με τη Χρυσή Αυγή εκτοξεύει ένας μετανάστης από τη Κένυα που ισχυρίζεται ότι έχει συστήσει μαζί με φίλους του  οργάνωση Αφρικανών με την επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες»! Η οργάνωση φέρεται να αποτελεί απάντηση στα τάγματα εφόδου που, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει δημιουργήσει η «Χρυσή Αυγή» και προστατεύει τα… δικαιώματα των αλλοδαπών οι οποίοι ζουν στην Αθήνα, με νυχτερινές περιπολίες!112h98jh96

Ο Μάικλ Τσέγκε μίλησε σε ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 για την οργάνωση που χρησιμοποιεί την επωνυμία του αριστερού κινήματος των «Μαύρων Πανθήρων» (το οποίο έδρασε στις ΗΠΑ από το 1968 ώς το 1982, με αρχικό στόχο την προστασία της αφροαμερικανικής κοινότητας από την αστυνομική βαρβαρότητα).

«Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στη “Χρυσή Αυγή” μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους με κανένα τρόπο. Το εννοώ».

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» δημιουργήθηκαν, σύμφωνα με τον Τσέγκε, με τον «αμυντικό στόχο» να απαντούν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων. Αφήνει, ωστόσο, να εννοηθεί πως δεν θα διστάσουν να φτάσουν σε συγκρούσεις και οδομαχίες: «Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν εκραγεί αυτή η “βόμβα”! Δεν φοβάμαι αυτή την ηλίθια νεοναζιστική ομάδα. Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο συνεθλίβησαν. Στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης! Θέλουν να κάνουν ό,τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν… Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη!»

Ο 28χρονος Τσέγκε, που ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία οκτώ μηνών, υποστηρίζει ότι δέχθηκε ρατσιστικές επιθέσεις ακόμη και μέσα σε λεωφορείο, αλλά τις αντιμετώπιζε επειδή γνωρίζει… πολεμικές τέχνες! Κατηγορεί, μάλιστα, την Αστυνομία πως υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή: «Τους έχω αντιμετωπίσει δέκα φορές σε πραγματική μάχη, όπου πρέπει να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς! Η Αστυνομία δεν παρεμβαίνει όταν την καλούμε. Στην πράξη, τους υποστηρίζει». Την ίδια άποψη εκφράζει και ο δημοσιογράφος του Channel 4, Τζαμάλ Οσμαν, που επιμελείται το ρεπορτάζ. Οπως αναφέρει, παρακολούθησε την αστυνομική επιχείρηση «Ξένιος Δίας» στο κέντρο της Αθήνας και του έκανε εντύπωση ότι οι αστυνομικοί αδιαφορούσαν για τους ναρκομανείς και τους εμπόρους ναρκωτικών και ασχολούνταν μόνο με τις προσαγωγές αλλοδαπών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...