Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε…

ΚΡΙΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν. Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ρισκάρετε να χάσετε σημαντικά πράγματα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να έχετε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν σας πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες, που μπορούν να βάλουν τον δεσμό σας σε κίνδυνο. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε διά ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις, που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει -δικαίως- ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα. Οριοθετήστε τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν έναν. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα, που δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι κάντε ένα ταξιδάκι για να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει μακριά από τα συνηθισμένα και οι ελεύθεροι για να βρείτε μια καινούργια σχέση ή για να ανανεώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...