Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι βίλες των Νίκα, Πιστόλη και Χούμπαυλη αναζητούν αγοραστή

Αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της high society, ότι πολλά ακίνητα «φιλέτα» της χώρας μας -από την Ηρώδου Αττικού ως το Λαγονήσι και από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες ως τη Μύκονο και την Αντίπαρο-

Αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της high society, ότι πολλά ακίνητα «φιλέτα» της χώρας μας -από την Ηρώδου Αττικού ως το Λαγονήσι και από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες ως τη Μύκονο και την Αντίπαρο- έχουν βάλει, άλλα άτυπα και άλλα επίσημα μέσω σοβαρών κτηματομεσιτικών γραφείων, πωλητήριο.

Ενα πωλητήριο όμως χωρίς ανταπόκριση, αφού η τιμή τους αγγίζει αστρονομικά για τα δεδομένα της εποχής ποσά, που ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν από γνωστούς μεσίτες, η πώλησή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, αφού και οι τρεις βίλες που αποκαλύπτουμε ότι αναζητούν αγοραστές, αλλά είναι ακόμη στα αζήτητα, συγκαταλέγονται στα πιο ακριβά ακίνητα της Ελλάδας.

Η πρώτη βρίσκεται στο ιστορικό κτήμα έξι στρεμμάτων της αδελφής του Ωνάση, Καλλιρρόης Πατρονικόλα, στο Λαγονήσι, το οποίο την εποχή της ευδαιμονίας πουλήθηκε από την οικογένεια Πατρονικόλα σε εξαιρετικά υψηλή τιμή στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη.

Ο νεαρός εφοπλιστής, αφού έριξε αρκετό ακόμα χρήμα και ανακαίνισε, μέσω του φημισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου ISV-«Ιωάννου-Σωτηρόπουλου-Van Guilder», τόσο τα οικήματα της ιστορικής βίλας όσο και τους εξωτερικούς χώρους με τα σιντριβάνια και τις ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες, δημιούργησε τον πιο σύγχρονο και ντιζαϊνάτο ιδιωτικό παράδεισο στο Λαγονήσι, τον οποίο τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να πουλήσει σε εξαιρετικά υψηλή τιμή.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στην περιοχή της Σαρωνίδας και στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα, την παράσταση κλέβει η βίλα-υπερπαραγωγή της οικογένειας Νίκα.

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια προσπαθεί να πουλήσει τη βίλα των 550 τ.μ., με το γήπεδο τένις, τις πισίνες, τους σκεπαστούς εξωτερικούς χώρους και τους ξενώνες με τη μαγευτική θέα στον Σαρωνικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η τιμή πώλησης της βίλας, σύμφωνα με τους μεσίτες, ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.

Φημολογείται ότι κάποια στιγμή σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή της έδειξε ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος, αλλά τελικά το deal δεν πραγματοποιήθηκε και σήμερα η βίλα ενοικιάζεται με την εβδομάδα αντί αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Το πιο ακριβό, όμως, ακίνητο προς πώληση, σύμφωνα και με την πρόσφατη λίστα που δημοσίευσε το Business Insider, βρίσκεται στα Λεγρενά Αττικής και πωλείται αντί 23.000.000 δολαρίων. Πρόκειται για μια παραδεισένια χερσόνησο, επιφάνειας 11.700 τ.μ., με την παράσταση να κλέβει η βίλα-υπερπαραγωγή με τα 13 δωμάτια και θέα τον Ναό του Ποσειδώνα, η οποία ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χούμπαυλη. Πρόκειται για την πρώην βίλα Κάβο Ποσειδών του αείμνηστου εφοπλιστή Παντελή Σφηνιά, που αυτοκτόνησε μετά το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...