Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Αιμόφυρτη στο σπίτι της φρίκης

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη θεία που σκότωσε το ανιψάκι της στα Μέγαρα. Εκοψε τις φλέβες της και μετά το έπνιξε με ένα μαξιλάρι

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Μέγαρα με θύμα το αγγελούδι που στραγγάλισε η θεία του, επειδή φοβόταν ότι θα της το έπαιρνε η βιολογική μητέρα του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η 45χρονη θεία της 4χρονης προσπάθησε πρώτα να βάλει τέλος στη ζωή της και έπειτα, αφού περιφερόταν αιμόφυρτη στο σπίτι της φρίκης, έπνιξε το παιδάκι στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι!

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους βιολογικούς γονείς της 4χρονης στα στέκια των τοξικομανών, όμως στάθηκε αδύνατο να τους εντοπίσουν.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο ληξιαρχείο για τη μητέρα του παιδιού, όμως, βρέθηκαν μπροστά σε μια περίεργη αποκάλυψη, καθώς η Α.Κ. εμφανίζεται να έχει συνάψει πολιτικό γάμο με άνδρα από την Αφρική και συγκεκριμένα από τη Σενεγάλη! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, πρόκειται για «λευκό» γάμο, για τον οποίο η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι πληρώθηκε για να εξασφαλίσει τη νομιμοποίηση της παραμονής του Σενεγαλέζου στη χώρα μας!

Επειτα από αυτήν την εξέλιξη, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στα ληξιαρχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η γυναίκα έχει συνάψει κι άλλους εικονικούς γάμους με το… αζημίωτο, για να νομιμοποιηθούν αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.

Κύκλωμα

Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η έρευνα αυτή να τους οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος που νομιμοποιεί αλλοδαπούς μέσω πολιτικών γάμων με τοξικομανείς, με αντάλλαγμα ένα μικρό χρηματικό ποσό που τους εξασφαλίζει τη δόση τους!

Οσον αφορά τις έρευνες της Ασφάλειας στη μονοκατοικία των Μεγάρων, οι εσωτερικοί χώροι ήταν γεμάτοι αίματα, ενώ μέσα στον νιπτήρα της τουαλέτας βρέθηκαν δύο κουζινομάχαιρα και πολλές κηλίδες αίματος. Το σκηνικό του τρόμου που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι έδειχνε ότι η θεία έκοψε τις φλέβες της μέσα στην απόγνωση που της προκαλούσε η σκέψη ότι θα έχανε το κοριτσάκι που υπεραγαπούσε και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το υιοθετήσει, ώστε να το βαφτίσει και έτσι να μπορέσει να το γράψει στο σχολείο.

Ενδεχομένως, πιστεύοντας ότι τα τραύματα που προκάλεσε στις φλέβες χεριών, ποδιών και στον λαιμό της ήταν θανατηφόρα, η 45χρονη φαίνεται ότι στραγγάλισε το παιδί για να μην καταλήξει στους βιολογικούς γονείς του, οι οποίοι είναι τοξικομανείς και το είχαν εγκαταλείψει αμέσως μετά τη γέννησή του. «Θα ζούσε μια κόλαση» φέρεται ότι είπε σε αστυνομικό. Οπως κατέθεσαν στην Ασφάλεια ο σύζυγος και οι δύο (ενήλικοι) γιοι της γυναίκας, δεν είχε δείξει στο παρελθόν σημάδια ψυχολογικής διαταραχής, που να τους κάνουν να αναζητήσουν βοήθεια ειδικού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...