Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο Μάρκος στα πατώματα για μια γυμνάστρια

Η εκρηκτική Νάντια Δούκα πήγε στο τηλεοπτικό «Ραντεβού» και ανάγκασε τον Σεφερλή να πέσει στο πλατό και να κάνει ασκήσεις push ups

Με την ομορφιά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της κατάφερε να ρίξει τον Μάρκο Σεφερλή… στα πατώματα του τηλεοπτικού «Ραντεβού» του Star, αλλά και να κερδίσει μια θέση δίπλα του την ώρα της αποφώνησης!

ΑΠO ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Για χάρη της ο παρουσιαστής ως και ασκήσεις push ups εκτέλεσε (τα πλάνα βέβαια δεν τα είδαμε ποτέ) κι αυτό γιατί τόσο οι σωματικές αναλογίες όσο και το χιούμορ που διαθέτει η σέξι γυμνάστρια Νάντια Δούκα τού τράβηξαν την προσοχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής.

«Περάσαμε καταπληκτικά στο γύρισμα. Γελάσαμε με την καρδιά μας. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής θεωρείται ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ακόμα και ως παρουσιαστής έχει τον τρόπο να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του και αυτό φάνηκε, πιστεύω» αναφέρει στην «Espresso» η 24χρονη, η οποία φωτογραφήθηκε λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου μόνο με το μαγιό της και το αγαπημένο της αυτοκίνητο, μια συλλεκτική Rolls Royce silver spirit. rw34rtw3e4rt 1«Βρέθηκα στο πλατό του “Ραντεβού” μαζί με τη φίλη μου Εύα, που ήταν η παίκτρια του Σαββάτου. Ολα κυλούσαν φυσιολογικά ως τη στιγμή που σε ερώτηση που μου έκανε ο Μάρκος σχετικά με τα επαγγελματικά μου του απάντησα ότι είμαι γυμνάστρια. Εκεί ξεκίνησαν τα πειράγματα, με τη μια πλάκα να διαδέχεται την άλλη. Ηταν εξαιρετική εμπειρία για μένα που, αν και έχω ασχοληθεί και με την παρουσίαση, δεν είχε τύχει ποτέ ξανά να βρεθώ σε ένα τόσο επαγγελματικό τηλεοπτικό περιβάλλον».

Εκτός όμως από τη γυμναστική, που είναι η μεγάλη αδυναμία της, η Νάντια ασχολείται και με το μόντελινγκ, με πολλές εταιρίες αθλητικών ειδών να την έχουν ήδη επιλέξει προκειμένου να λανσάρει τα προϊόντα τους. «Αγαπώ το σώμα μου κι αυτό φαίνεται. Αλλωστε είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου, γι’ αυτό και το προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται. Γυμνάζομαι συστηματικά, προσέχω πάντα τη διατροφή μου, ενώ προσπαθώ να μην ξενυχτάω -κάτι δύσκολο-, αλλά τις καθημερινές τουλάχιστον το αποφεύγω ώστε να είμαι σε φόρμα» εξηγεί η 24χρονη γυμνάστρια, η οποία αυτό το διάστημα συνεργάζεται και με γνωστές αλυσίδες γυμναστηρίων. «Κάνω μαθήματα zumba και pilates. Δύο διαφορετικοί τρόποι εκγύμνασης που λατρεύω και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τη γυμναστική. Αυτό που μπορείς να πετύχεις κάνοντας zumba είναι καύση του λίπους, εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ευεργετική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία και παράλληλα διασκέδαση και απίστευτη ενέργεια».

Το μυστικό για να φτιάξετε τέλειο σώμα

Την ίδια αγάπη όμως έχει η Νάντια Δούκα και για το pilates, το οποίο λίγο πριν από το καλοκαίρι θεωρεί ότι είναι ιδανικός τρόπος εκγύμνασης.

«Το σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή στάση στο σώμα του αθλουμένου και συνεχής παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθώς ένας από τους σκοπούς είναι να δυναμώσει τους βαθείς μυς της σπονδυλικής στήλης, οι οποίοι και τη στηρίζουν. Η μέθοδος αυτή απαιτεί έντονη σωματική προσπάθεια αλλά και πνευματική συμμετοχή.

Οσον αφορά τα αποτελέσματά του, όπως είπε και ο εμπνευστής της μεθόδου, σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπεις και σε 30 έχεις ένα ολοκαίνουργιο σώμα» καταλήγει η Νάντια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...