Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση από το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.

ΚΡΙΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές προθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η σχέση σας θα μετατραπεί σε όαση.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση από το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε ότι ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τα οικονομικά σας. Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στον χορό του ανταγωνισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειτα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές παραστάσεις σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ