Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Κρουαζιέρα με Μορφές

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τα γυρίσματα του νέου video clip από τα τρία κορίτσια που υπηρετούν με επιτυχία το δημοτικό τραγούδι

«Τον ήλιο έκλεψαν» και το έβαλαν μέσα στο «Celestyal Olympia Cruises»! Τρεις κοπελιές σαν τα κρύα τα νερά και με ταλέντο στη μουσική έκαναν ένα κρουαζιερόπλοιο και δύο νησιά, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, να αναστενάζουν στο πέρασμά τους.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Το γυναικείο μουσικό συγκρότημα Μορφές, που υποστηρίζει σθεναρά το δημοτικό τραγούδι, γύρισε το video clip του τραγουδιού «Τον ήλιο έκλεψα», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε διπλό άλμπουμ από την «Espresso» στις 21 Μαΐου.

Ο φακός της εφημερίδας τρύπωσε και ταξίδεψε (!) με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, με την υπέροχη φιλοξενία της εταιρίας Celestyal Cruises, και ακολούθησε τα τρία κορίτσια, τη 4erwfwefwef 7Σάσσυ Τσεντούρου (η μοναδική γυναίκα σολίστ στο κλαρίνο), τη Δανάη Μπούτση (εξαιρετική στο βιολί) και την τραγουδίστρια Ντίνα Πετρίδη (με τη χαρακτηριστική χροιά) σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Αιγαίο, με στάσεις στη Μύκονο, στη Σαντορίνη, στην Πάτμο, στο Ηράκλειο και το Κουσάντασι.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος, ο οποίος έχει υπογράψει πάμπολλα video clip δημοφιλών καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου στην καριέρα του, δημιούργησε εικόνες ονείρου.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 14.30 το μεσημέρι, το γκρουπ ανέβηκε στο κατάστρωμα του ενάτου ορόφου του κρουαζιερόπλοιου και με την εκρηκτική εμφάνισή του στην πισίνα και στα ξύλινα decks ξεσήκωσε τους Αμερικανούς, Ρώσους και Αραβες τουρίστες, αλλά και τους φοιτητές από τη Λατινική Αμερική.

Τα κορίτσια, αφού δέχτηκαν τη φροντίδα της στιλίστριας Νικολέττας Πικέα, από τις 18.30 έως και τις 21.30 περπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου -πάνω σε δωδεκάποντα πέδιλα- και τραγούδησαν σε φρεσκοασβεστωμένες σκάλες και μπαλκόνια. Το βράδυ ο Γιώργος Γκάβαλος χρησιμοποίησε drone fadome αξίας 3.000 ευρώ, προκειμένου να κάνει λήψεις από ψηλά και να δώσει μαγικό «αέρα» στο γύρισμα, με πλάνα από δεκάδες μέτρα ύψος και βάθος στους ανεμόμυλους και στη γραφική Μικρή Βενετία του νησιού. Η μεγάλη βραδιά των Μορφών, όμως, ήταν το Σάββατο 9 Απριλίου, όταν βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο του πλοίου, το «Muses Lounge», και εγκαινίασαν τις «Θεματικές κρουαζιέρες» της εταιρίας Celestyal Cruises με θέμα τα «Παραδοσιακά πανηγύρια».

Τα κορίτσια έβαλαν… φωτιά στην πίστα, ενώ οι τουρίστες χόρεψαν με την ψυχή τους από τη «Λυγαριά» μέχρι το «Αρμενάκι είμαι, κυρά μου». Μάλιστα, την επόμενη ημέρα φοιτητές από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ έψαχναν τις Μορφές για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τις κάνουν διάσημες στα αμερικανικά πανεπιστήμια.

Την Κυριακή 10 Απριλίου ο σκηνοθέτης είχε μεγάλα κέφια. Στις 16.30 πήρε με λέμβο τα κορίτσια και με τελεφερίκ τα ανέβασε στα Φηρά, όπου βρήκε την πιο ειδυλλιακή θέα προς το ηφαίστειο. Παρά τα μποφόρ, οι ταλαντούχες κοπέλες ήταν σαν μην ένιωθαν το κρύο, αφού «Τον ήλιο έφεραν» και στην Καλντέρα!

ΔΑΝΑΗ ΜΠΟΥΤΣΗ • Εχει πάθος με το βιολί από οκτώ χρόνων

Η Δανάη Μπούτση, με καταγωγή από τη Λιβαδειά και ρίζες από τη Μικρά Ασία, παίζει βιολί από την ηλικία των οκτώ, αφού έχει πρότυπο τον πατέρα της, που είναι μουσικός. Τελείωσε το Μουσικό Λύκειο και στα 23 της συνάντησε τη Σάσσυ Τσεντούρου και την Ντίνα Πετρίδη, με τις οποίες εδώ κι έναν χρόνο έχει το γκρουπ Μορφές.

Ολες μαζί έχουν τραγουδήσει σε πανηγύρια από το Μέτσοβο μέχρι το Αγρίνιο, τη Σπάρτη και το Ναύπλιο, βγάζοντας πεντάωρο πρόγραμμα με δημοτικά τραγούδια και προκαλώντας τον σεβασμό των θαυμαστών τους. Μάλιστα, το Πάσχα ετοιμάζονται για ένα ταξίδι στην ελληνική παροικία της Αιγύπτου, ενώ θα ακολουθήσει εμφάνισή τους στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας.

Η Δανάη είναι πολύ ευτυχισμένη όταν παίζει με το βιολί της ικαριώτικα και καλαματιανά, ενώ τα δίνει όλα με τη Σάσσυ στους γάμους και τα βαφτίσια. Μάλιστα παίζει πολίτικο λαούτο, λύρα κρητική και μπαγλαμαδάκι. Σπουδάζει επίσης αισθητικός σε ΤΕΙ.

ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ • Το «αηδόνι» που ξεσηκώνει μέχρι πρωίας τα πλήθη

Η Ντίνα Πετρίδη, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη και την Αράχοβα, είχε πάθος από μικρή για το τραγούδι. Ετσι, όταν πέρασε στο τμήμα Φυσιοθεραπείας Πάτρας, άρχισε να δουλεύει σε κέντρα, με δημοτικό ρεπερτόριο. Εκεί συνάντησε τη Σάσσυ, την οποία παρακολουθούσε και θαύμαζε, και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Η ίδια ζει το όνειρό της και θυμάται ότι ένα πρόσφατο γλέντι τους στον Πόρο σταμάτησε στις δέκα το πρωί, με τον κόσμο να χορεύει στο λιμάνι, ενώ το πρόγραμμά τους είχε ξεκινήσει τα μεσάνυχτα.

Αν και η μητέρα της, ως γιατρός, είχε τους ενδοιασμούς της, δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της, καθώς τόσο η Ντίνα όσο και η αδερφή της, που είναι δασκάλα χορού, λατρεύουν τις τέχνες. Η τραγουδίστρια, που είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και της άσκησης, βρίσκεται σε πρόγραμμα εντατικής γυμναστικής.Το αποτέλεσμα τη βοηθά και στη σκηνική παρουσία της και στην αντοχή της.

ΣΑΣΣΥ ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΥ • Με το κλαρίνο συγκινεί και τους ομογενείς

Η Σάσσυ Τσεντούρου, με καταγωγή από την Πάτρα, από μικρό κοριτσάκι έκανε σπουδές σε ωδείο μαθαίνοντας δέκα όργανα: από πιάνο και κιθάρα μέχρι σαξόφωνο. Η μεγάλη αγάπη της, όμως, ήταν το κλαρίνο.

Ο πατέρας της και μουσικός Γιώργος Τσεντούρος την έβαλε στο επάγγελμα από τα 15 της, καθώς την έπαιρνε μαζί του στις εμφανίσεις του. Ετσι δεν ήταν τυχαίο που ο Βασίλης Σαλέας την πήρε μαζί του σε περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Σάσσυ έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, την Κατερίνα Στανίση, τον Αντύπα, την Αντζελα Δημητρίου, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Γιάννη Τάσιο, τον Πέτρο Ιμβριο. Αυτό που θυμάται με συγκίνηση είναι τα πανηγύρια στη Βοιωτία, όπου οι κάτοικοι γλεντούν μέχρι την αυγή, ενώ βουρκώνει κάθε φορά που την καλούν οι ομογενείς από τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Σουηδία και βλέπει τρίτη γενιά Ελλήνων να χορεύουν τσάμικα, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων μεγάλων θρησκευτικών εορτών.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Φωτό: Γιάννης Χαρίτος 

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...