Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ:Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σας είναι πλέον ρουτίνα.

ΚΡΙΟΣ:Μια και τα οικονομικά προβλήματα ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να τελειώσουν, βρείτε και πάλι τη διάθεσή σας να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ:Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι σας είναι πλέον ρουτίνα. Οι ιδεαλιστικές απόψεις σας συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Επειδή στο παρελθόν στηρίξατε κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ελπίζετε ότι θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε ότι ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυροτέρου. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Ο πανικός, η ένταση και οι υπερβολές στη συμπεριφορά δεν σας βοηθούν, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό τομέα. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, αλλά και να την υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ:Αντί να ξεκινήσετε ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανώτερούς σας με την εργασία σας. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Εντονα θα ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, ώστε να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ:Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους προτού να είναι πολύ αργά. Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Εάν αλλάζουν τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης και να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε, αλλιώς μπορεί να γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σχέση σας. Επίσης προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων, χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση και μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, εάν θέλετε να πάρετε απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Αναδιοργανώστε το καθημερινό πρόγραμμά σας για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ:Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς και μάχιμοι. Η ένταση που θα έχετε δεν θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...