Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Επιασαν τον ταξιτζή που βίαζε 8χρονη

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη σταμάτησαν τον 55χρονο για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη σταμάτησαν τον 55χρονο για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τσάκωσαν έναν 55χρονο καταζητούμενο παιδεραστή στη Θεσσαλονίκη! Σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν στον οδηγό ταξί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό και την αποπλάνηση ενός 8χρονου κοριτσιού στην Αθήνα το 2012! Ομως, αντί να λογοδοτήσει για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, φέρεται ότι εγκατέλειψε την Αθήνα και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου έκπληκτοι οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν, από τη διασταύρωση των στοιχείων ταυτότητας του ταξιτζή, ότι το τερματικό τους χτύπησε… κόκκινο! Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν σοκ, καθώς ήρθε στο φως η συγκλονιστική υπόθεση. Σε βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο ταξιτζής έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε περιοχή των δυτικών προαστίων Αττικής το 2012. Εκείνη τη χρονιά ο 55χρονος συγκατοικούσε με τη μητέρα του 12χρονου (σήμερα) κοριτσιού, την ίδια την ανήλικη και έναν ακόμη άντρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χρησιμοποιώντας βία ο 55χρονος ξεσπούσε τις ορμές του στο κορμάκι της ανήλικης, που τότε ήταν οχτώ ετών (γεννήθηκε το 2004). Κατά πληροφορίες, ένταλμα σύλληψης φέρεται ότι έχει εκδοθεί και εις βάρος του δεύτερου άντρα που ζούσε στο ίδιο σπίτι-κολαστήριο για τη μικρούλα.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης και από εκεί στον εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι το αρρωστημένο παρελθόν του 55χρονου ταξιτζή αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τυπικού έλεγχου, όπως αυτοί που κάνουν καθημερινά οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Ενώ βρισκόταν μέσα στο ταξί του, στην πλατεία Φιλύρου στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον πλησίασαν και ζήτησαν να ελέγξουν τα στοιχεία του.

Ταυτοποίηση στοιχείων

«Στο πλαίσιο της πρόληψης της εγκληματικότητας, γίνονται δεκάδες τέτοιοι έλεγχοι καθημερινά. Γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν σε βάρος κάποιου εκκρεμείς υποθέσεις. Το ίδιο προέκυψε και για τον συγκεκριμένο» διευκρίνισε στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...