Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Κιτσερέλα πασαρέλα πολλών «αστέρων»

Απανωτά τα στιλιστικά «χτυπήματα» των Ελληνίδων celebrities (με αισθητική καρναβαλιού) στο φετινό MadWalk!

Οσκαρ δεν έχουμε, Grammy δεν έχουμε, κάπως όμως πρέπει και οι εγχώριοι σταρ να… ξεδώσουν, φορώντας εκκεντρικά ρούχα και περπατώντας στο «δικό μας» κόκκινο χαλί.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛ. ΚΥΡΙΤΣΗ

Οπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος διοργανώθηκε το 6ο MadWalk, που «παντρεύει» τη μόδα με τη μουσική κι όλο αυτό με μια αισθητική… Αποκριάς, 4rfwergf 1αφού -ας μη γελιόμαστε- αυτό που σχολιάζεται είναι πώς εμφανίστηκαν οι celebrities στην εκδήλωση. Κι αυτοί -κυρίως οι γυναίκες- βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να αποκτήσουν το αντίστοιχο βραβείο του «Χρυσού Βατόμουρου», στη μόδα όμως.

Η υπερβολή κυριάρχησε και φέτος, με τα λαμπερά υφάσματα, τις διαφάνειες και τα ανοίγματα να «πρωταγωνιστούν» στα ρούχα των επώνυμων κυριών.

Περπάτησαν, φυσικά, πάνω σε ψηλοτάκουνα, ενώ κάποιες -όπως συμβαίνει και στο καρναβάλι- ντύθηκαν για τον ρόλο που θα ήθελαν να παίξουν στο θέατρο ή ακόμη και με ρούχα που θα ήθελαν να φορούν στην καθημερινότητά τους, αν ήταν δυνατόν.

Κάποιες επέλεξαν το κλασικό μαύρο, που δεν τις έσωσε όμως από στιλιστικό ατόπημα, ενώ υπήρξαν και πολλές… αποκαλύψεις. Η Μαίρη Συνατσάκη, d34t52w53wefrγια παράδειγμα, φόρεσε το πιο αβυσσαλέο ντεκολτέ της αλλαγμένης γκαρνταρόμπας της, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου έριξε μια απλή… διαφάνεια πάνω από τα εσώρουχά της!

gfre6hetΟι περισσότερες, πάντως, καλό θα είναι να αφήσουν το know how της Beyonce και της Rihanna στην άκρη, γιατί στο τέλος θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί τους!

Μάτιασαν τη Βανδή

Αυτό κι αν ήταν… επιτυχία! Μέχρι και η παρουσιάστρια του MadWalk τα… μάσησε όταν έπρεπε να απαντήσει για το πώς της φάνηκε η εμπειρία. «Τώρα να σας πω ότι η βραδιά κύλησε όπως περίμενα, θα σας έλεγα ψέματα. Ολα καλά, αλλά ήταν δύσκολα. Ηταν πάρα πολλά αυτά που έπρεπε να πω, είναι αλλιώς όταν είναι αυτοσχέδιος ο λόγος και αλλιώς όταν είναι γραμμένος» είπε η Δέσποινα Βανδή, που ανέλαβε την παρουσίαση του event και η οποία έχει ήδη την εμπειρία του live σε δύο ελληνικούς τελικούς της Eurovision. Βέβαια, η εκδήλωση δεν άρχισε και τόσο ιδανικά για εκείνη, αφού κατά την έναρξη πάτησε το φόρεμά της και έπεσε, ζητώντας στη συνέχεια από τον Ηλία Ψινάκη να την… ξεματιάσει. Αυτός που σίγουρα είχε τα νεύρα του προχθές το βράδυ ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος και καθυστερημένα έφτασε στις Αποθήκες Μπήτρου (όπου διεξήχθη το φετινό MadWalk) και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους κάμεραμεν, για τους δικούς του -άγνωστους- λόγους.

10 + 1 εμφανίσεις που συζητήθηκαν: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...