Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Bild»: Τζιχαντιστές ετοιμάζουν επιθέσεις σε παραθαλάσσια resorts στη Μεσόγειο

20/04/2016 - 13:40 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τρόμο στα ευρωπαϊκά παραθαλάσσια θέρετρα ετοιμάζεται να σκορπίσει το ISIS, σχεδιάζοντας χτυπήματα σε πολυσύχναστες παραλίες της Μεσογείου, με καμικάζι μεταμφιεσμένους σε παγωτατζήδες και μικροπωλητές για να περνούν απαρατήρητοι

Τρόμο στα ευρωπαϊκά παραθαλάσσια θέρετρα ετοιμάζεται να σκορπίσει το ISIS, σχεδιάζοντας χτυπήματα σε πολυσύχναστες παραλίες της Μεσογείου, με καμικάζι μεταμφιεσμένους σε παγωτατζήδες και μικροπωλητές για να περνούν απαρατήρητοι. Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», γερμανικές και ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, επικαλούμενες πηγές από την Αφρική, προειδοποιούν ότι το ISIS ετοιμάζεται να βάλει τζιχαντιστές υποδυόμενους τους πωλητές αναψυκτικών να ανατιναχτούν ανάμεσα στις ξαπλώστρες ισπανικών, γαλλικών και ιταλικών resorts.

Οι καμικάζι φέρεται ότι έχουν καταστρώσει ήδη λεπτομερή σχέδια, σύμφωνα με τα οποία θα παριστάνουν τους πρόσφυγες που πουλάνε αναψυκτικά, σνακ, μπλουζάκια και αξεσουάρ παραλίας και θα ανοίγουν πυρ με αυτόματα όπλα σε πολυσύχναστες παραλίες ή θα τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στην άμμο, κάτω από τις ξαπλώστρες ανυποψίαστων λουομένων.

Στους πιθανούς στόχους συγκαταλέγονται παραλίες της νότιας Γαλλίας, της Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας, καθώς επίσης και των δύο ακτών της Ιταλίας. Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ιταλίας Φράνκο Ρομπέρτι αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος συνεργάζεται στενά με την ιταλική Μαφία για τη λαθραία διακίνηση κάνναβης από τη Λιβύη στην Ευρώπη, ενώ το ΝΑΤΟ χαρακτηρίζει δικαιολογημένους τους φόβους ότι το ISIS σχεδιάζει πυρηνικές και βιολογικές επιθέσεις σε Βρετανία και Ευρώπη.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.