Εβαλαν βιδωτό πέος σε άγαλμα για να μην το ξηλώνουν!

«Δεν θα ήθελα κανείς, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου, να περάσει αυτό που συμβαίνει σ’ αυτό το άγαλμα» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης

Βιδωτό πέος απέκτησε άγαλμα του Ηρακλή που κοσμεί κεντρικό πάρκο της γαλλικής πόλης Αρκασόν, προκειμένου να τοποθετείται μόνο στη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεων και να φυλάσσεται σε ασφαλές σημείο τις υπόλοιπες ημέρες. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε να προβεί στη δημιουργία αποσπώμενου μορίου του αγάλματος, καθώς βάνδαλοι έσπαζαν συνεχώς το προϋπάρχον σταθερό.

Το ύψους τριών μέτρων άγαλμα κοσμεί το Παρκ Μορέσκ από το 1948, ωστόσο οι Αρχές της πόλης έχουν αποδειχτεί ανίκανες να εμποδίσουν τους βανδάλους να ξηλώνουν τα γεννητικά του όργανα σε κάθε ευκαιρία. Προκειμένου λοιπόν να γλιτώσουν το άγαλμα από την επιπλέον ταλαιπωρία και τον εξευτελισμό, δημιούργησαν ένα αποσπώμενο πέος για τον θεό της ελληνικής μυθολογίας, για χρήση μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως οι διάφορες επίσημες τελετές που γίνονται στο πάρκο. «Δεν θα ήθελα κανείς, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου, να περάσει αυτό που συμβαίνει σ’ αυτό το άγαλμα» δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ιβ Φουλόν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ