Σοκ! Ζητούν από νήπια στη Βρετανία να επιλέξουν φύλο

Ποια είναι η απορία των τοπικών Αρχών επαρχιακής πόλης της Βρετανίας όσον αφορά τα παιδάκια που πρόκειται να ξεκινήσουν το νηπιαγωγείο;

Ποια είναι η απορία των τοπικών Αρχών επαρχιακής πόλης της Βρετανίας όσον αφορά τα παιδάκια που πρόκειται να ξεκινήσουν το νηπιαγωγείο; Οπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλαν οι αρμόδιοι στους γονείς, αφορά το φύλο των παιδιών, αφού τους καλούν να δώσουν στα τέκνα τους ερωτηματολόγιο στο οποίο θα πρέπει να δηλώσουν το φύλο με το οποίο ταυτίζονται περισσότερο»!

«Αναγνωρίζουμε ότι δεν ταυτίζονται όλα τα παιδιά και οι νεαρής ηλικίας άνθρωποι με το φύλο με το οποίο γεννήθηκαν ή ότι μπορεί να βλέπουν τον εαυτό τους ως κάτι που δεν είναι ούτε θηλυκό ούτε αρσενικό. Ωστόσο, το παρόν σύστημα καταγράφει μόνο το θηλυκό και το αρσενικό φύλο. Σας παρακαλούμε στηρίξτε το παιδί σας στη διαδικασία επιλογής του φύλου με το οποίο αναγνωρίζει τον εαυτό του» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του συμβουλίου του Μπράιτον εντ Χόουβ.

Οπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τον συντηρητικό βουλευτή Αντριου Μπρίντγκεν να χαρακτηρίζει την επιστολή «άκρως γελοία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ