Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σχέση σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας ωθήσει και θα σας πιέσει αρκετά, προκειμένου να γίνουν πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο σας. Απολαύστε την ηρεμία με τον σύντροφό σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί αργότερα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε στα χέρια σας όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά. Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά θέματά σας και συνεργαστείτε καλά με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, όπου ο πρωταρχικός στόχος σας θα είναι το τελείωμα πολλών καταστάσεων, που ήδη έχουν αρχίσει να μην τραβάνε και σας έχουν κουράσει. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσανατολιστείτε προς νέες κατευθύνσεις για να αναπτερώσετε το ηθικό σας και χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να βγείτε περισσότερο κερδισμένοι. Ακολουθήστε αυτό που επιτάσσουν οι ανάγκες σας, έτσι ώστε να νιώσετε ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε κάποιες δικές σας ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, μέσω κάποιας καινούργιας συνεργασίας που έχετε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό. Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από νομικό πρόσωπο για μια υπόθεση που σας απασχολεί και τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε παραμελήσει, για να μη τις βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το ατελείωτο άγχος που έχετε τις τελευταίες ημέρες αφορά κυρίως οικονομικά θέματα και οφειλές σας προς τρίτους, που, αν δεν τακτοποιήσετε άμεσα, δεν θα ησυχάσετε. Η δράση και η αντίδραση θα χαρακτηρίσουν τις συμπεριφορές των άλλων και θα δώσουν σταθερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια σημαντική συναισθηματική σχέση σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και εσείς κάποιες φορές. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική ζωή σας, επιχειρήστε την εργασιοθεραπεία που θα σας βοηθήσει καλύτερα από άλλους τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δείτε το σαν νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην πιστεύετε στην τύχη, μια και συνήθως στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις -και καλά κάνετε-, αλλά αυτόν τον μήνα θα γευτείτε απλόχερα τους καρπούς της. Μην εμπλακείτε σε ιστορίες συμπαράστασης ανθρώπων που δεν αξίζουν να ανήκουν στους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα που δεν σας βγάζουν πουθενά, αλλά πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας και ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος. Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις και αποφύγετε τις παράτολμες αποφάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...