Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και, μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι

ΚΡΙΟΣ: Η ενεργητικότητα και η δυναμικότητά σας θα εκπλήξουν και εσάς τους ίδιους, που δεν περιμένατε να έχετε τόσο μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες μέρες. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε τους στόχους σας με αξιοπρέπεια, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις που πρέπει, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις, αρκεί να τις προγραμματίσετε. Ανανεώστε καθετί που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών θα φέρει στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματά τους και έτσι να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, και μεγαλώστε τον κοινωνικό κύκλο σας, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας. Οργανωθείτε και συντονιστείτε για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μέρα δράσης και έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό χαρακτήρα σας. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική απόδοσή σας θα φτάσει στο μάξιμουμ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορεί να βοηθήσουν την επαγγελματική ανάπτυξή σας, αλλά και να κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο ή να βελτιώσετε μια παλιά σχέση. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας θα αποτρέψουν οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανακαλύψετε παρακαμπτηρίους για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις. Οι ευκαιρίες του εργασιακού χώρου σάς ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και, μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον πια ξέρετε ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Αναδείξτε τα πραγματικά ταλέντα σας και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ